Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Leeuwenpoortmeditatie en begeleide meditatie met Yati Crabbe

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Meditatie Yati Crabbe

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Zaterdag 10 augustus | Bloom Stage
Leeuwenpoortmeditatie met chakra-activatie

Betreed op het Summer Bloom Festival in Oostende het pad van innerlijke transformatie en zelfliefde. Mis deze leeuwenpoortmeditatie onder leiding van Yati Crabbe niet! Een unieke ervaring wacht op jou, bestaande uit drie betekenisvolle onderdelen:

  • Ontdek de kracht van chakra-activatie en healing, waarbij we ons richten op het herstellen van de natuurlijke stroom van levensenergie door het openen en activeren van de zeven belangrijkste chakra's. Voel hoe eventuele blokkades worden erkend en losgelaten, waardoor je innerlijke rust en emotioneel evenwicht ervaart. Laat stress en spanning van je afglijden terwijl je veerkracht opbouwt en met hernieuwd zelfvertrouwen in het leven staat.
  • Verdiep je in een geleide meditatie tijdens deze Leeuwenpoortmeditatie, waarbij je een innerlijke reis maakt die je verbindt met de kosmische energie van de Leeuwenpoort. Doorbreek negatieve gedachtenpatronen en bevorder positieve denkpatronen, terwijl je helderheid en inzicht ontvangt om opnieuw in jezelf te geloven.
  • Sluit deze bijzondere ervaring af met een hartverwarmende ceremonie om zelfliefde te vieren! Voel je lichter en vol vertrouwen, klaar om de wereld tegemoet te treden.
Wat is de leeuwenpoort?

De Leeuwenpoort is een betoverend astrologisch en spiritueel fenomeen dat elk jaar plaatsvindt op 8 augustus. Op deze dag staat de Zon in het teken van Leeuw en komt ze op één lijn te staan met de ster Sirius. Deze uitlijning opent een poort naar hogere energieën en bewustzijnsniveaus, waardoor we een boost krijgen voor persoonlijke en spirituele transformatie. Het is de perfecte tijd om de krachtige energie van de Leeuwenpoort te combineren met het activeren van onze chakra's om zo innerlijke rust te bereiken.

Zaterdag 10 augustus | Fusion Zone
Begeleide meditatie met visualisatie

Op zaterdag 10 augustus begeleidt Yati tevens een begeleide meditatie met visualisatie voor een kleine groep. Je vindt haar in de Fusion Zone. Haar rustgevende stem vormt de ideale setting voor een diepe meditatie. Start het Summer Bloom Festival in Oostende volledig zen door je op te geven voor deze workshop. Aanmelden via de ticketing is vereist.

Leeuwenpoortmeditatie met Yati Crabbe

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
🥁 Bloom Stage op zaterdag 10 augustus ‘Leeuwenpoort meditatie’
🌈 Fusion Zone 10 augustus ‘Begeleide dieptemeditatie met visualisatie’ (apart aanmelden in de ticketing, beperkte plaatsen)
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

De Leeuwenpoort is een betoverend astrologisch en spiritueel fenomeen dat elk jaar plaatsvindt op 8 augustus. Eer deze dag samen met Yati!

Summer Bloom Fest Oostende 2024 Leeuwenpoort meditatie Yati Crabbe

Over Yati Crabbe

Yati Crabbe staat bekend om haar rustgevende stem, die ze graag deelt om anderen te helpen pure innerlijke rust te ervaren. Ze begrijpt dat het vinden van balans in het dagelijks leven een uitdaging kan zijn, waar zelfzorg vaak wordt verwaarloosd maar cruciaal is om je goed te voelen en te stralen. Daarom biedt Yati een scala aan tools aan om innerlijke rust stap voor stap te integreren in het leven van anderen. Met ontspannende gelaatsmassages met edelstenen en kristallen, healing van de ziel door middel van chakra's en professionele holistische opleidingen, staat ze klaar om anderen te begeleiden naar een staat van diepe rust. Ben je klaar om volledig ondergedompeld te worden in rust? Neem een voorproefje en luister naar de podcast "Kristalhelder" op Spotify.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom