Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Meer innerlijke rust met Sensityves

Summer Bloom Fest Oostende Sensityves lange foto

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Zaterdag 10 augustus | Jupiter Zone
Meer innerlijke rust met Sensityves

Yves De Wolf van Sensityves legt je in zijn sessie 'Meer innerlijke rust' op het Summer Bloom Fest Oostende (10/11 augustus 2024) heel graag de kracht van het onderbewuste uit. Het bewuste, onderbewuste en onbewuste brein kunnen het best vergeleken worden met een ijsberg. Het grootste deel van de ijsberg ligt onder water, wat overeenkomt met je onbewuste geest. Hier bevinden zich gedachten, gevoelens, overtuigingen, herinneringen en (gedrags)patronen. Vaak zijn delen van het onbewuste ook onderdrukt, zoals trauma's of negatieve gevoelens. Met NEI-therapie brengt Yves deze terug in balans. Dit en nog veel méér ontdek je op het Summer Bloom Festival in Oostende.

Meer innerlijke rust met Sensityves
📍 Summer Bloom Festival, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
✅ Jupiter Zone 10 augustus ‘Meer innerlijke rust met Sensityves’
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Inner peace is being confident you’ll be okay no matter what life throws at you.

Summer Bloom Fest Oostende 2024 Sensityves Stress Yves Dewulf

Over Yves De Wolf van Sensityves

Sensityves is in 2015 opgericht door Yves De Wolf, die sterk gelooft in de kracht en energie van het individu. Na het overwinnen van een zware burn-out tien jaar geleden, vond Yves zijn eigen kracht en wil hij via Sensityves anderen inspireren om gelukkiger, sterker en met minder stress te leven. Zijn doel is om mensen te helpen zichzelf (terug) te vinden en in hun eigen kracht te staan, wat hij als essentieel beschouwt en vertrekt vanuit authenticiteit.

Yves maakt gebruik van technieken zoals NEI therapie, quantum hypnose en meditatie om onderbewuste blokkades weg te werken en de eigenheid en onderbewuste energie naar boven te halen. Hierdoor kunnen mensen groeien en evolueren naar hun beste en meest gelukkige versie, ongeacht hun leeftijd of geslacht.

Met zijn positieve energie en innerlijke rust draagt Yves zijn boodschap over aan anderen. Hij is altijd authentiek en staat volledig in zijn eigen kracht, waardoor hij zeer toegankelijk is en respectvol met anderen omgaat, zonder waardeoordelen. Met Yves kun je werkelijk over alles praten.

Website: sensityves.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom