Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Chakra Pakket • Cadeaubox

sku: KBXCH
€ 85,00
Product beschikbaar

Chakra Pakket • Cadeaubox is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

  • Jaarlijks verlof. Fysieke producten worden vanaf 29/07 uitgeleverd.

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Inhoud
De laatste Bloom-editie, werkboek 'Breng je chakra's in balans', CD Chakra Clearing, Chakra edelstenenarmband, Flower of Life Chakra crystal grid en chakra edelstenen
Verpakking
Dit pakket wordt geleverd in een stijlvolle geschenktas
Productcode
KBXCH

Productinformatie

Chakra Pakket - Cadeaubox

Breng je chakra's weer in balans

Deze zorgvuldig samengestelde Chakra Cadeaubox bevat alle benodigdheden om de chakra's, jouw energiecentra, weer in balans te brengen. Dit unieke pakket helpt je om je energiecentra weer uit te balanceren en te activeren. Volgens de oude hindoeïstische leer vormen de chakra's de sleutel tot kracht, liefde, veiligheid en inspiratie. Als de chakra's geblokkeerd zijn, is het lastig om balans of rust in je leven te vinden.

>>In het prachtige 'Werkboek Breng je chakra's in balans' van Michelle Joeuson kan je al je gedachten en gevoelens kwijt, krijg je vragen en oefeningen die je helpen om je chakra's te activeren en ontdek je je persoonlijke formule voor selfcare.

>>De CD Chakra Clearing is gebaseerd op de elementen van de zeven chakra's. Met diepe en stijgende geluiden van fluiten, kristallen kommen, didgeridoo en geluiden uit de natuur, wordt men geleid naar een diepreinigende reis van geluid. De kalmerende stem van Soraya Saraswati en de muziek van Terry Oldfield maken van dit album een onmisbaar tool voor healing en meditatie oefeningen.

>>De mooie chakra edelstenen armband bestaat uit de kleuren van de 7 chakra's en is vervaardigd uit volgende edelstenen: amethist, sodaliet, turkoois, groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat. Breng je chakra's en je energiehuishouding opnieuw in evenwicht door het dragen van deze chakra edelstenen armband.

>>De Flower of Life, ook levensbloem geheten, is een allesomvattend symbool die de verbinding met het heelal aanwakkert en je creativiteit stimuleert. Gebruik deze Flower of Life Chakra Crystal Grid voor het helen en in balans brengen van je chakra's. Bij deze Flower of Life Chakra Crystal Grid zijn geen edelstenen inbegrepen.

>>De chakrastenen zijn een setje bestaande uit zeven edelstenen die ideaal zijn om los te gebruiken, maar ook in combinatie met de Flower of Life chakra Crystal Grid gebruikt kunnen worden. Het setje bevat rode jaspis voor de kroonchakra, oranje calciet voor de sacrale chakra, gele jaspis voor de solaar plexus, groene aventurijn voor de hartchakra, amazoniet voor de keelchakra, sodaliet voor de derde-oogchakra en amethist voor de kruinchakra.

>> Ideale lectuur: de laatste editie van Bloom tijdschrift.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review

Deze vind je vast ook leuk

Gerelateerde producten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom