Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Numeroscoop 14 – 20 december 2020: wat staat er jou te wachten volgens de numerologie?

Numerologie
14/12/2020
Numeroscoop 14 – 20 december 2020: wat staat er jou te wachten?

Numerologie fungeert als ‘basis-pseudowetenschap’. Cijfers, geometrie vormen letterlijk de basis van elke creatie op aarde. Toeval bestaat niet, en gebeurtenissen doen zich ook niet ‘zomaar’ voor. Getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen. Ook jij bent onderhevig aan de leer van de numerologie, meer bepaald door jouw specifieke geboortedatum. Op basis van die cijfercombinatie kun je nagaan welke invloeden je deze week zal ervaren. Lees snel verder…

Berekening

Je telt je geboortedag en geboortemaand op bij het huidige jaar 2020. Wanneer je geboren bent op 5 december (5/12) bekom je de volgende berekening:

5+12+2020= 2037 -> 2+0+3+7= 12 -> 1+2=3 (cijfers boven de 9 worden steeds herleid naar een lager getal)
3 is nu je jaargetal voor 2020. Daar tel je 51 bij, omdat deze week (14 tot 20 december) de 51e week van het jaar is.

3+51= 54 -> 5+4= 9

9 is jouw weekgetal voor deze week. Lees hieronder de prognose die bij het juiste cijfer staat.

Voorspelling voor de week

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 1 coach Bloom web

Het belooft zeker en vast een actieve week te worden waarin je terug vooruitgang kunt boeken in je leven. Je krijgt de kans om te tonen wat je waard bent, en daar pluk je op lange termijn de vruchten van. Na een periode van wisselvalligheid sta je nu terug sterker in je schoenen. Dit is eveneens een week die vreugde met zich zal meebrengen en waar je dus wel positief naar toe mag leven. Desondanks is het wel belangrijk dat je weet waar je grenzen liggen en dat je deze ook strikt gaat afbakenen. Enkel op deze manier kun je de beste resultaten bereiken.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 2 coach Bloom web

Het verloopt allemaal heel moeizaam. Het wordt daarom eerder een week om snel te vergeten. Wat je ook doet of probeert, al je plannen lijken in het water te vallen, en dat zorgt voor een ontevreden gevoel. Deze week voelt zwaar aan, alsof er nooit een einde aan komt. Toch is het belangrijk om belangrijke beslissingen uit te stellen, want momenteel kun je niet meer objectief nadenken. Probeer ook lessen te trekken uit de chaos die op je afkomt. Hoe beter je met deze periode weet om te gaan, hoe sterker je hieruit komt.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 3 coach Bloom web

Er wordt enorm veel op jou gerekend. Op sociaal vlak wacht je een heel drukke periode. Op liefdesvlak moeten er enkele serieuze knopen doorgehakt worden. Voor singles wacht dan weer een week waarin ze belangrijke stappen vooruit kunnen zetten. Je voelt je goed in je vel en je hebt energie voor tien. Het creatieve in jou bereikt nu een hoogtepunt, dat kan je best plezieren. Weet dat je er nooit alleen voor staat. Focus nu vooral op de minpuntjes in je leven, en bedenk een manier hoe je die kan verbeteren.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 4 coach Bloom web

Een gevoel van onzekerheid overmant je. Je begint de week met veel motivatie, maar je merkt al snel dat het zelden rozengeur en maneschijn is in jouw leven. Probeer een luchtigere toon aan te houden en neem niet alles altijd zo serieus. Toch is het een goed moment om in je leven een grote schoonmaak te houden zodat je naar de toekomst toe meer stabiliteit kunt ervaren. Op die manier raak je terug op schema en kun je terug naar vooruitgang toewerken. Achteraf bekeken zal het voor jou wel aanvoelen als een productieve periode.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 5 coach Bloom web

Er wacht je een week waarin je de dagelijkse sleur kunt doorbreken. Je leven is al te lang te routineus geworden, maar nu krijg je de kans om een nieuwe weg in te slaan. Eerst voelt het nog alsof de grond onder je voeten aan het verdwijnen is, maar al snel merk je dat het nodig was om je leven eens op z’n kop te zetten. Je hebt nu meer dan ooit nood aan bevestiging en hier gaan je inspanningen een grote rol in spelen. Verwacht niet te veel op korte termijn, want de week zelf belooft eerder rustig te verlopen. In de liefde en dus ook voor singles belooft het wel een spannende tijd te worden.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 6 coach Bloom web

Er wacht je een rustige periode waarin de focus ligt op genieten. Niets hoeft nu en je kan gerust de teugels wat meer loslaten. Hierdoor ga je eveneens de zorgen die al een tijdje aanslepen vanop een afstand kunnen bekijken, wat dan weer zal resulteren in nieuwe inzichten. Je begint stilletjes aan plannen te smeden voor het nieuwe jaar, maar je houdt het luchtig en ongedwongen. Financieel kan het wel een goed moment zijn om een gokje te wagen. De week staat kortom in het teken van het aangename en dat geeft je een positief gevoel.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 7 coach Bloom web

Laat je van je beste kant zien. Je hebt de neiging om nu wel heel scherp uit de hoek te komen, en dat geeft je extra energie. Je voelt je als een vis in het water en dit ontgaat je omgeving niet. Op werkgebied ontvang je positief nieuws. Het is een week waarin je de lat wat hoger mag leggen, want je weet dat je waardering en beloningen krijgt voor je inspanningen. Wat betreft je zelfvertrouwen is er wel nog wat werk aan de winkel door innerlijke onzekerheid en hier moet dringend werk van gemaakt worden. Durf tot je diepere kern door te dringen, stel jezelf de vraag waar precies de pijnpunten liggen en probeer te achterhalen hoe je die kunt aanpakken.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 8 coach Bloom web

Het wordt een week waarin je je beter op de achtergrond kunt houden. Je krijgt een donker gevoel over je heen en om te vermijden dat deze negatieve energie je naar beneden zou trekken, is het raadzaam om er toch met iemand over te praten, het liefst een professional. Naar de omgeving toe kunnen enkele woordenwisselingen roet in het eten strooien. Ja, de fout ligt zeker niet altijd bij jou, maar probeer toch altijd een compromis te zoeken. Alles voor de goede vrede deze week.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 9 coach Bloom web

Er heerst een gezellige sfeer en dit zorgt voor een opperbeste stemming. Er hangt heel wat liefde in de lucht, dus op romantisch vlak wachten nieuwe kansen. Het is ook een goede periode om je financiën eens onder de loep te nemen. Net doordat je humeur zo goed zit, ben je nu sneller geneigd om impulsieve aankopen te doen, daarom is financiële voorzichtigheid geboden. Probeer de goede raad die je deze week krijgt niet in de wind te slaan.

Boeken over numerologie? Die vind je hier.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Ontdek de wereld

Word jij blij van de natuur en ervaar je een bepaalde rust als je in de natuur bent? Wil je graag…

Lees meer
Spiritualiteit

Ontmoet je Lichtmeester • Het verlangen van je ziel

Hoe zou het zijn om volledig aanwezig te zijn in je licht, op alles niveaus die je bent en om…

Lees meer
Astrologie

PREVIEW // Jouw Ascendanthoroscoop voor 2023 - 2024

De Ascendant is volgens de astrologie een samenkomst van tijd en ruimte. Om de Ascendant te…

Lees meer
Bloom 2 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom