Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Nicole Denoo en Marc Fleureck

Hartzingen Summer Bloom Festival Slotceremonie

Op het Summer Bloom Fest 2023 ontvangen we Nicole Denoo, die een uiterst verbindende slotceremonie zal neerzetten, en haar man, Marc Fleureck die graag zijn kennis over de Gnostische Cirkel met het grote publiek deelt.

Zondag 6 augustus | Jupiter Zone
De Gnostische Cirkel, de moderne Steen der Wijzen, Marc Fleureck

Maak kennis met de gnostische cirkel, dat ons zowel op individueel, als collectief vlak naar een hoger bewustzijnsniveau kan gidsen. De Gnostische Cirkel, ook wel bekend als ‘Steen der Wijzen’ of ‘Rosetta’, is afkomstig uit de Indische Veda, maar de kennis en visie is aangepast aan de moderne tijd. De waardevolle kennis was bovendien lange tijd verloren, maar dankzij de Indische Yogi Sri Aurobindo is deze in volle glorie hersteld. Met zijn eigen ongelooflijke ervaringen legde hij zo het volgende stadium van de evolutie op aarde bloot. De Gnostische Cirkel kan namelijk worden toegepast op een persoon, project, organisatie, land en zelfs op de aarde als geheel. Ben je nieuwsgierig wat deze cirkel voor jou en de wereld betekent? Dan is deze fascinerende lezing van Marc iets voor jou! Sluit je aan en ontdek het zelf.

Zondag 6 augustus | Holistic Zone
Slotceremonie: zing vanuit je hart

In de hartzangcirkel van Nicole zingen we samen vanuit hart en ziel. Samen zingen opent het hart, laat je verbinden met anderen en brengt je dichter bij je ware zelf. Heel wat spirituele, natuur- en hartsliederen van over de hele wereld komen hier aan bod. En maak je vooral geen zorgen, de liederen zijn heel eenvoudig aan te leren. Wil je ook het helend vermogen van samen zingen ontdekken? Wees dan welkom op deze bijzondere slotceremonie. (Voor bijkomende uitleg, dan kan je Nicole altijd bellen: 054/50.36.81)

Zie Marc en Nicole live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 'Ontdekking van de intrigerende Gnostische cirkel'
🎪 Holistic Zone 'Slotceremonie: zing vanuit je hart'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Nicole Denoo en Marc Fleureck Summer Bloom Fest 2023 sprekers vierkant logo

Over Nicole Denoo en Marc Fleureck

Nicole Denoo en Marc Fleurecks delen dezelfde passie: hartzangcirkels om met anderen te verbinden. Nicole en Marc hebben beiden het verlangen om te leven vanuit connectie met hun ‘pure essentie’. Dat is ook wat hen al zo’n 35 jaar bindt aan elkaar. Vroeger zongen ze wereldliederen in diverse koren, maar ze voelden de drang om zowel meer spirituele liederen te zingen als hun eigen teksten te creëren. Nu organiseren ze dus samen hartzangcirkels die gekenmerkt zijn door eenvoud, verbondenheid, diepgang, vreugde en liefde.
Apanidra | Website: apanidra.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom