Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Weekkaart 25/03/2024 - 31/03/2024

Weekkaart 25/03/2024 - 31/03/2024

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en deze week kun jij kiezen uit het deck 'The Angels Blessed Lenormand' van Véronique Rogiers & Bianca Lampaert. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je de week kan inzetten!

Orakel-, tarot-, lenormand- en engelenkaarten zijn een manier om inzicht te verkrijgen in blokkades en die vervolgens los te laten. Ze geven antwoord op vragen en bieden richting en vertrouwen waar dat nodig is.

Fijne week!

Team Bloom

Weekkaart The Angels Blessed 25 03 2024 OMGEDRAAID gif

Hier zijn de kaarten omgedraaid

Kaart 1: '9, de Ruiker'

De Ruiker staat symbool voor vrolijke en gelukkige gebeurtenissen. Deze kaart luidt een periode van vreugde en blijdschap in. Bij alles wat je onderneemt, lacht het geluk je toe. Je wordt gehonoreerd, gevierd en in de bloemetjes gezet. Je kunt rekenen op de steun van een andere vrouw, een moeder, zus, vriendin … Zij is jouw rots in de branding.

Kaart 2: '34, Vissen'

De Vissen brengen rijkdom en (financiële) overvloed. Je zult de zaken succesvol afronden en er vervolgens de financiële vruchten van plukken. Voor zelfstandigen belooft de Vissen-kaart succes en aanzienlijke winsten. Verder is de kaart een gunstig teken voor allen die werk zoeken. De Vissen staan verder ook symbool voor het reizen over zee.

Kaart 3: '42, het Kompas'

Het Kompas helpt je om je te oriënteren in het leven of om bepaalde keuzes te maken of beslissingen te nemen. Het Kompas geeft richting en duiding en zorgt ervoor dat je niet verdwaalt op je levenspad. Het Kompas waakt erover dat je geen ondoordachte beslissingen neemt. Je last op tijd en stond een pauze in om na te denken over wat je volgende stappen zullen zijn om je doel te bereiken. Neem geen ondoordachte beslissingen, stel een plan van aanpak op en denk goed na waarom je bepaalde beslissingen neemt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Set The Angels Blessed Lenormand (49 kaarten + boek) (NL)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom