2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Intuïtie

Intuïtie

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: energetische intimiteit, genegenheid, vertrouwen, instinct
Positief aspect:
spirituele groei en het perspectief om hier verder in uit te blinken
Negatief aspect:
geen onderscheid kunnen maken tussen intuïtieve gevoelens en angst

Je bent overtuigd van datgene wat je voelt. 'Intuïtie' werpt echter niet enkel een licht op leuke zaken. Deze kaart leert je dat je je instincten op een objectieve manier moet blijven benaderen. Laat je niet verleiden tot hypnotisch denken (zien wat je wil zien, horen wat je wil horen). Dat is waar deze kaart voor staat. Stel jezelf open om zinvolle informatie te vergaren en vul de uitkomst niet in naam van je tweelingziel in. Je intuïtie ten volle ontwikkelen: daar gaan jaren over. Als je steeds de raad van anderen in de wind slaat, dan ben je nog lang niet klaar om je intuïtief te ontwikkelen. Dit kan je voorkomen door indrukken goed in je op te nemen en er vervolgens iets mee aan te vangen. Op die manier zal je intuïtie een sterke groei doormaken.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom