Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

”Waarschuwing”

Je krijgt deze kaart, omdat er in je relatieleven zaken spelen die niet zuiver zijn. Heb je net een nieuwe relatie aangeknoopt, beschouw deze kaart dan als een waarschuwing. Blijf trouw aan je eigen gevoelens en wees niet blind voor de ander. Laat je niet meevoeren in situaties die je niet wilt en wees eerlijk met jezelf, indien er eigenschappen bij je partner te vinden zijn, die voor jou niet werken.

Deze kaart geeft aan dat er oneerlijkheid, een gebrek aan respect en/of verslavingen in het spel kunnen zijn. Neem je nieuwe liefde eens goed onder de loep. Hoe gaat hij/zij om met anderen? Hoe gaat hij/zij om met familie, met de slager om de hoek, met de conciërge van het hotel? Allemaal indrukken waarvan jij kan opmaken of die eigenschappen bij jou passen of niet.

Heb je een relatie, dan stimuleert deze kaart je om een diep gesprek met je partner aan te knopen. Het is hoog tijd voor een gesprek. Eventueel dat ook een relatietherapeut jullie hierbij van dienst kan zijn. Beschouw deze kaart niet als een signaal dat je jouw relatie moet beëindigen. Neen, deze kaart helpt je om jezelf te helen. De engelen zijn je van dienst en begeleiden je in de verdere te nemen stappen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom