Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Je terugtrekken

Je terugtrekken
”Het is tijd om je uit de wereld terug te trekken”

Je doet je liefdesleven een plezier als je je eventjes terugtrekt uit het leven van alledag, met al zijn beslommeringen en verantwoordelijkheden. De engelen geven aan dat je de connectie met jezelf, met je kern bent kwijtgeraakt.

Steek je in een relatie, dan kan je je partner uitnodigen om deze trip met jou te ondernemen, zodat jullie samen even van de aardbol kunnen verdwijnen. Ver weg van andere mensen, invloeden etc., zal je algauw merken dat de band tussen jij en je partner dieper wordt. Kies dus voor een korte trip, een goede wandeling,... Kortom: spendeer tijd met elkaar samen zonder anderen.

Verder draagt deze kaart ook een mooie boodschap in zich. Op de kaart zie je een verloving of bruiloft. Trek je dus terug uit de drukke wereld en verstevig die band met je geliefde. Ben je single, dan heb je er baat bij om je terug te trekken. Overdenk alles even goed. Wat wil je van een partner? Hoe kijk je tegen 'liefde' aan? Indien je met deze kaart toch actie onderneemt, laat dan jouw intuïtie je leiden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom