Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Voor elke betaalmethode dezelfde leveringstermijn?

Vooraleer Bloom overgaat tot de verwerking van je bestelling, dient voorafgaandelijk de betaling bij ons geregistreerd te zijn. Indien je opteert voor betaling via overschrijving, houd er dan rekening mee dat de bank een verwerkingstijd van om en bij de 3 dagen nodig heeft.

Ontvangen wij je betaling op een werkdag voor 15 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Onze koerierdienst levert het pakket binnen de 24 uren af op het door jou opgegeven bestemmingsadres. Bij betalingen op vrijdag ontvang je het pakket de maandag daaropvolgend.

In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat door douane-controles, stakingen of andere logistieke problemen het iets langer duurt vooraleer het pakket bij jou aankomt. Je wordt hier per mail over ingelicht.

Bij het verzenden van het pakket ontvang je ook steeds de trackingscode waarmee je het pakket op de voet kunt volgen. Ook word je steevast per via mail op de hoogte gehouden door onze koeriersdienst. Daarin staat de verwachte levertijd vermeld.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom