Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 8 - Tarotkaart de Kracht

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-8-Bloom

Cijfer 8 als jaargetal verwijst in de Tarot naar de kaart van Kracht, waarop een dame afgebeeld staat die een leeuw in bedwang houdt. Dit jaar wordt een periode waarin je wel eens op de tanden moet bijten, letterlijk en figuurlijk. Haar gezichtsuitdrukking verraadt dat ze daar niet de minste moeite mee heeft.

Het getal 8 verwijst naar DE KRACHT van het Tarotspel

Kracht Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Tijdens die periode leer je hoe jij jezelf het best een beetje kan intomen. Het beest in jou wil wel eens de kop opsteken, waardoor je prikkelbaar, maar tegelijk ook kwetsbaar wordt. Zeg daarom in die periode niet te snel wat op jouw hart ligt. Denk er eerst goed over na voordat je toehapt. Je ontdekt dat je over capaciteiten beschikt, waardoor het je gemakkelijker gemaakt wordt. Jij bereikt tijdens dit jaar heel veel door jouw aangeboren charme en vriendelijkheid te gebruiken in plaats van de karwats. Indien je geheimpjes hebt in de liefde is het zeker niet het moment om die op te biechten: hou ook hier de tanden op mekaar.

Werk en studie:

Op dit vlak zal jij je nu zeer krachtdadig inzetten om er iets van te maken. Je staat verstomd van jouw eigen werklust, doordat je een nieuw elan weet te steken in jouw dagtaak. Niet dat je het plotseling zo plezierig vindt, maar je beseft dat je ook hier meer op de tanden moet bijten om er te geraken. Jouw oversten zitten je nauwer op de hielen of de concurrentiedruk wordt groter. Maar jou erbij neerleggen? Nooit! Ook op dit vlak zal je waardering ondervinden omdat je krachten binnen jezelf aanspreekt, waarvan jij je voordien niet bewust was.

Algemeen:

Heb je de neiging om boos op te vliegen, om ondoordacht beslissingen te nemen of om roekeloos met jouw gezondheid om te springen? Hou het beest in bedwang. Doseer je krachten, doe alles met overleg. Dan wordt het een overwinningsjaar. Dit is zeker geen synoniem voor luiheid. Er wordt jou niets op de schoot gebracht, maar je hebt alle kans van slagen indien je juist die capaciteiten weet te gebruiken, die onontgonnen in jezelf sluimerden.

Het is een jaar waarin je niet mag kiezen voor de gemakkelijkste of meest evidente oplossing voor jouw problemen.

Je Jaargetal 8 & astrologie

”Omarm je onafhankelijkheid en ga voor een nieuw begin.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de Zon. Dit 8-jaar is een tijd van actie. De zaden die je nu plant, zal je later oogsten. Voor de buitenwereld lijk je nu misschien wat minder sociaal, maar dat komt omdat je eindelijk eens focust op je eigen behoeftes, in plaats van je telkens weg te cijferen voor anderen. Toch neem je nog steeds als eerste initiatief om iets leuks te doen, terwijl je ook bezig bent met je toekomstplannen. De Zon bezorgt je een krachtig gevoel en een bepaalde drive die je nodig hebt om expressief uit de hoek te durven komen.