Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2019 is 8

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-8-Bloom

Na het vorige turbulente jaar kom je nu in een periode waarin je meer naar rust en evenwicht zoekt.

Daardoor zal dit jaar vooral in het teken staan van de orde en de regelmaat.

Het getal 8 verwijst naar DE RECHTVAARDIGHEID van het Tarotspel

Oordeel Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Jij bekijkt de situatie enerzijds zeer nuchter en praktisch, want je wil vooral fair behandeld worden. Dit heeft echter tot gevolg dat je alle woorden van de partner op een schaaltje afweegt, om te zien of je hem/haar op een foutje kunt betrappen. Heb je een vaste relatie, dan zal je die per se gestaafd willen zien door een huwelijk. Ben je gehuwd, dan loopt jouw partner voortdurend over landmijnen. Zoek je een relatie, dan ga jij ook letterlijk een vergrootglas gebruiken om alle kandidaten microscopisch op al hun foutjes te testen.

Werk en studie:

Ook hier wil jij orde op zaken stellen. Je wenst een klare kijk op jouw taak of studie en legt zeer veel ernst aan de dag om jouw doel te bereiken. Het begrip 'rechtvaardigheid' speelt een grote rol, zodat je wordt beoordeeld naar de verdiensten. Heb je een leidinggevende functie, dan zal je die fairheid ook overdragen op jouw ondergeschikten.

Algemeen:

Tijdens dit jaar kom je wel eens meer in aanraking met het gerecht of met gezagsdragers. Je wordt door hen wel rechtvaardig behandeld, zolang men jou niet weet te betrappen op misdaden natuurlijk. Verder heb je echter wel de gewoonte om alles tot op de draad uit te pluizen en riskeer je een fortuin te betalen aan advocaten om toch maar gelijk te krijgen.

Tijdens een 8-jaar zal je als zeer wantrouwig worden aanzien, in het ergste geval zelfs als uiterst jaloers.

Op de hoogte blijven?