Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2019 is 7

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-7-Bloom

Wanneer u tijdens het vorige jaar voldoende ballast afgeworpen hebt, bent u klaar voor een nieuwe start in het leven.

Alles verloopt nu in een veel sneller tempo, zodat u de indruk krijgt dat het rempedaal niet meer functioneert.

Het getal 7 verwijst naar DE ZEGEWAGEN van het Tarotspel

Zegewagen Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Er waait een frisse wind door het liefdesleven, waardoor je openstaat voor nieuwe relaties, waarbij je dikwijls de neiging hebt om wat lichtzinnig en luchthartig over jouw bestaande verbintenissen te lopen. Die frisse wind hoeft zeker niet steeds een nieuwe relatie te betekenen. Misschien heeft jouw eigen relatie wel eens nood aan een opstekertje, waardoor je nieuwe impulsen legt in het liefdesleven. Heb je geen vaste relatie, dan is dit een periode waarin je veel contacten kunt leggen, die echter doorgaans niet van blijvende aard blijken te zijn.

Werk en studie:

Ook hier is er geen vuiltje aan de lucht, want een 7-jaar is zeer productief. Je voelt het trouwens overal kriebelen en krijgt het enorm druk. Op zakelijk vlak gaat het jou voor de wind en vooral contacten met het buitenland blijken succesvol te verlopen. Luieriken zullen echter teleurgesteld worden, want niets gaat vanzelf in dit leven. Je krijgt dus voldoende kansen, maar moet toch tenminste de wil hebben om die kansen te pakken.

Algemeen:

Dit jaar staat in het teken van de beweging. Hou er dus voldoende rekening mee en vergeet niet om zoveel mogelijk lichaamsbeweging te nemen. Wees daarbij echter niet overmoedig, want de zwakheden van jouw lichaam zullen zich tijdig manifesteren. Concreet betekent dit pijnlijke ledematen of rugklachten. Tijdens dit jaar zal je meer dan ooit geneigd zijn om te reizen of te verhuizen. Verre horizonten lokken jou. Ga erop in, het zal je geen windeieren leggen. Heb je de keuze tussen een job vlakbij de deur of in Rio de Janeiro, neem dan de laatste.

Het buitenland en/of vreemde culturen hebben een zeer sterke invloed op jou.

Op de hoogte blijven?