Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 6 - Tarotkaart de Geliefden

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-6-Bloom

Dit jaar, met cijfer 6 als jaargetal, staat vooral in het teken van de grote beslissingen, de keuzes, het samenkomen en het afscheid.

Het getal 6 verwijst naar DE GELIEFDEN van het Tarotspel

Geliefden Tarot Rider Waite Bloom Webshop Foto

Liefde:

In die periode worden verschillende beslissingen van jou verwacht. Nogal dikwijls is dit een zeer passioneel jaar, waarin een nieuwe liefde op de voorgrond treedt, zodat je twijfelt aan jouw bestaande relatie. Er doen zich trouwens vaker nieuwe kansen voor op het vlak van liefdesrelaties, maar die maken het jou alleen maar moeilijker om te kiezen. Heb je geen relatie, dan kun je daar tijdens dit jaar iets aan doen. En wees gerust, je krijgt kansen genoeg want de natuur wil jou leren kiezen. Er doen zich meermaals echtscheidingen voor tijdens een 6-jaar, maar dit hoeft geen algemene regel te zijn. Een doelbewuste keuze voor de huidige partner behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Werk en studie:

Ook hier treden de twijfels, de keuzes en beslissingen op de voorgrond. Je krijgt de mogelijkheid om het over een andere boeg te gooien en zodoende een andere job of studie aan te vangen. Het loopt echter niet altijd van een leien dakje, omdat je emotioneel zeer gebonden bent aan jouw huidige positie.

Algemeen:

Kiezen betekent delen. Bij een doelbewuste keuze moet je ook andere dingen achter je laten. Tijdens dit jaar wordt van jou dan ook verwacht dat je leert dié keuzes te maken die het jou verder comfortabeler zullen maken in het leven. Je moet bepaalde zaken of personen achter je laten. Mensen of dingen die jou ketenen en verhinderen dat je verder groeit, moet je nu van je af zetten. Dit kan slaan op een slechte werksituatie, een onaangename relatie of zelfs op een slecht functionerend lichaamsdeel dat moet verwijderd worden.

Op veel vlakken is dit jaar vooral emotioneel sterk geladen.

Je Jaargetal 6 & astrologie

”Houd je ogen open voor allerlei mogelijkheden en kansen!”

2020 wordt voor jou geregeerd door de planeet Mercurius. Dit 6-jaar is een tijd van verplaatsingen, ontdekkingen en vrijheid. Het is een periode waarin je jezelf fantastisch goed kunt verkopen en promoten bij anderen. Ook liggen er heel wat verrassingen in het verschiet en wordt je routine ten goede doorbroken. 2020 is een jaar waarin spannende samenwerkingen en relaties worden gevormd. Je ontwikkelt tot slot een groter begrip voor alles wat er gaande is in de wereld, je begrijpt steeds beter welke rol jij hier vervult op aarde.