Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 4 - Tarotkaart de Keizer

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-4-Bloom

Het cijfer 4 als jaargetal bevat trekjes van autoriteit en zelfstandigheid.

Tijdens dit 4-jaar zal je dus de neiging ondervinden om op eigen benen te staan en om alles vanuit een ernstige hoek te bekijken.

Het getal 4 verwijst naar DE KEIZER van het Tarotspel

Keizer Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Op dit vlak is het een minder plezierige tijd want je bekijkt alles zo ernstig. Je hebt zelfs de neiging om alleen te willen zijn, of je wordt er door de natuur toe gedwongen. Jouw houding tegenover de partner verstart en de relatie dreigt op de klippen te lopen door jouw fantasieloosheid en/of bazigheid. Jijzelf hebt het trouwens wel moeilijk met de echtelijke trouw

Werk en studie:

Ook hier zet die autoritaire trend zich door, waardoor je de neiging voelt om op eigen benen te willen staan. Veel mensen beginnen een zelfstandige zaak tijdens een 4-jaar of kiezen voor een job waarin ze meer verantwoordelijkheid opnemen. Ook in studies komt die ernstige trek naar voor, waardoor je meer materiële voorspoed nastreeft.

Algemeen:

Tijdens dit jaar ondervind je ook de drang om te verhuizen of om jouw woning opnieuw in te richten. Het botst wel eens met gezagsdragers in die periode, zodat je toch best tijdig de parkeermeter controleert of je belastingaangifte correct invult.

Het is vooral een materialistisch jaar, waarin je zoekt naar nieuwe zekerheden in het bestaan. Daardoor dreig je naar overdreven ernst over te hellen.

Je Jaargetal 4 & astrologie

”Tijd om je te bevrijden van onnodige ballast.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de planeet Mars. Dit 4-jaar is een tijd van transformatie en voltooiing. Mensen en zaken die je niet meer dienen, zal je moeten leren loslaten. Dit wil niet meteen zeggen dat je een nieuw begin moet voorbereiden, maar dat je wel naar de toekomst moet kijken. Je zal zien, er valt een last van je schouders en je kan eindelijk volledig jezelf zijn. Met Mars voel je een innerlijke drang om in actie te schieten en je niet langer te laten manipuleren door externe invloeden.