Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 15 - Tarotkaart de Duivel

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-15-Bloom

Cijfer 15 als jaargetal staat voor De Duivel in het tarotspel, maar dit is niet zo'n slecht teken als het lijkt. Denk bij de duivel niet onmiddellijk aan de hel en het vagevuur. De Duivel staat hier symbool van het aardse, met alle genoegens die daaraan verbonden zijn.

Het getal 15 verwijst naar DE DUIVEL van het Tarotspel

Duivel Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Het is een mes dat aan beide kanten snijdt. Enerzijds is het een zeer hartstochtelijk, passioneel, soms overdreven seksueel geladen jaar. De keerzijde van de medaille is echter de gebondenheid, het soms echt geketend zijn aan passies. Jij riskeert dat je lichaam jou de baas wordt, waardoor jij jezelf gevangen zet. Ofwel waag je jou aan beloften die je onmogelijk kunt waarmaken.

Werk en studie:

Ook hier is de verleiding groot om het ervan te nemen of om enkel op onmiddellijk resultaat te speculeren, zonder de gevolgen ervan in te zien voor later. Die binding met het aardse kan jou aanzetten tot minder orthodoxe praktijken om sneller rijk te worden. Anderzijds kan het 15-jaar een periode zijn waarin jij vreselijk tegen de dingen opziet die jou opgedragen worden, want je geest en moraal botsen met de trend van louter materialisme. Wees dan niet bedroefd, maar wees integendeel fier. Je hebt immers de levenslessen begrepen.

Algemeen:

Op de symboolkaart van de Duivel in het Tarotspel staan twee geketende mensen afgebeeld. De kettingen hangen losjes rond hun nek en zijn gemakkelijk te verwijderen. Meer nuchter bekeken lijkt dit jaar een periode te worden, waarin jouw vrijheid sterk begrensd wordt door krachten zowel in als buiten uzelf. Met een béétje moeite moet het nochtans lukken.

Ketenen afwerpen lijkt voor jou de moeilijke opgave van dit jaar te worden.

Je Jaargetal 15 & astrologie

”Dit jaar ben je enorm probleemoplossend en praktisch gericht.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de conservatieve en ambitieuze planeet Saturnus. Dit 15-jaar is een tijd van macht en prestaties. De komende maanden worden gekenmerkt door het nemen van berekende risico's en het grijpen van allerlei kansen. Een nieuwe liefdespartner vinden, dat zit er niet meteen in, simpelweg omdat je focus nu op de materiële wereld ligt. Wel mag je indrukwekkende, tastbare resultaten verwachten. Door Saturnus kan je wel geconfronteerd worden met conflicten, discussies en tegenstrijdige visies. Laat je hierdoor niet afschrikken.