Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 14 - Tarotkaart de Gematigdheid

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-14-Bloom

Na de turbulente, soms onprettige jaren 12 en 13 zijn we even aan een verpozing toe met cijfer 14 als jaargetal. Dit jaar wordt inderdaad een periode van vrede, harmonie en vooral van de maat houden, voor wie dit kan natuurlijk.

Het getal 14 verwijst naar DE GEMATIGDHEID van het Tarotspel

Matigheid Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Misschien moet je wel wat water bij de wijn voegen, maar het wordt zeker geen slecht jaar voor wie een relatie heeft. Indien er ruzie heerst tussen jij en jouw partner wordt er onderhandeld om opnieuw tot een akkoord te komen. Kortom, je wilt opnieuw een ouderwetse, gezellige tijd, zoals toen er nog geen tv was, om de avonden, samen met jouw geliefde, bij het haardvuur door te brengen. Je krijgt tijdens dit jaar voldoende ruimte en tijd om knus te genieten van de relatie. Indien je geen relatie hebt, is de kans groot dat daar verandering in komt. Je straalt immers eenvoudigweg die zalige gemoedsrust uit, waaraan eventuele aanbidders niet kunnen weerstaan.

Werk en studie:

Ook hier heerst die rustige sfeer, waardoor je plezier beleeft aan jouw werk. Het loopt allemaal gesmeerd en je hoeft er je echt niet voor in te spannen om te slagen. Ga nu niet direct naast je schoenen lopen van hoogmoed of verwacht je niet aan een luilekker leventje, indien je aan een 14-jaar begint. Er zal evenveel moeten gewerkt worden als anders, maar het vlot nu eenmaal veel beter. Ook hier geldt echter de voorwaarde: vermijd onnodige drukte en hou alles in evenwicht.

Algemeen:

Tijdens dit jaar dien je vooral te leren om jouw lichamelijke, geestelijke en morele standpunten in evenwicht te brengen. Daardoor zal je ruzies vermijden, niet in de laatste plaats met jezelf. Je ontwijkt de problemen niet, maar gaat met open vizier discussies aan, niet zozeer om jouw gelijk te bewijzen, maar eerder met de bedoeling om de vrede te bewaren. Het zou natuurlijk al te mooi zijn om tijdens dit jaar met niemand of niets last te hebben, maar je zal over voldoende charmes beschikken om problemen te vermijden.

Ben je een eerder nuchter type? Tijdens die periode zal je moeten ondervinden dat niet alles met geld te koop is. Je zult meer rekening moeten houden met de wensen van anderen, waarbij jij, in het ergste geval, heel veel water bij de wijn moet doen.

Je Jaargetal 14 & astrologie

”Verrassingen liggen in het verschiet en je routine wordt ten goede doorbroken.”

2022 wordt voor jou geregeerd door de genereuze planeet Mercurius. Dit 5-jaar is een tijd van ontdekking en vrijheid. Het is een periode waarin contacten met anderen je interessante opportuniteiten biedt. Verrassingen liggen in het verschiet en je routine wordt ten goede doorbroken. Dit is een jaar waarin spannende verbintenissen kunnen worden gevormd of er nieuw leven in je relatie wordt geblazen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom