Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 14 - Tarotkaart de Gematigdheid

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-14-Bloom

Na de turbulente, soms onprettige jaren 12 en 13 zijn we even aan een verpozing toe met cijfer 14 als jaargetal. Dit jaar wordt inderdaad een periode van vrede, harmonie en vooral van de maat houden, voor wie dit kan natuurlijk.

Het getal 14 verwijst naar DE GEMATIGDHEID van het Tarotspel

Matigheid Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Misschien moet je wel wat water bij de wijn voegen, maar het wordt zeker geen slecht jaar voor wie een relatie heeft. Indien er ruzie heerst tussen jij en jouw partner wordt er onderhandeld om opnieuw tot een akkoord te komen. Kortom, je wilt opnieuw een ouderwetse, gezellige tijd, zoals toen er nog geen tv was, om de avonden, samen met jouw geliefde, bij het haardvuur door te brengen. Je krijgt tijdens dit jaar voldoende ruimte en tijd om knus te genieten van de relatie. Indien je geen relatie hebt, is de kans groot dat daar verandering in komt. Je straalt immers eenvoudigweg die zalige gemoedsrust uit, waaraan eventuele aanbidders niet kunnen weerstaan.

Werk en studie:

Ook hier heerst die rustige sfeer, waardoor je plezier beleeft aan jouw werk. Het loopt allemaal gesmeerd en je hoeft er je echt niet voor in te spannen om te slagen. Ga nu niet direct naast je schoenen lopen van hoogmoed of verwacht je niet aan een luilekker leventje, indien je aan een 14-jaar begint. Er zal evenveel moeten gewerkt worden als anders, maar het vlot nu eenmaal veel beter. Ook hier geldt echter de voorwaarde: vermijd onnodige drukte en hou alles in evenwicht.

Algemeen:

Tijdens dit jaar dien je vooral te leren om jouw lichamelijke, geestelijke en morele standpunten in evenwicht te brengen. Daardoor zal je ruzies vermijden, niet in de laatste plaats met jezelf. Je ontwijkt de problemen niet, maar gaat met open vizier discussies aan, niet zozeer om jouw gelijk te bewijzen, maar eerder met de bedoeling om de vrede te bewaren. Het zou natuurlijk al te mooi zijn om tijdens dit jaar met niemand of niets last te hebben, maar je zal over voldoende charmes beschikken om problemen te vermijden.

Ben je een eerder nuchter type? Tijdens die periode zal je moeten ondervinden dat niet alles met geld te koop is. Je zult meer rekening moeten houden met de wensen van anderen, waarbij jij, in het ergste geval, heel veel water bij de wijn moet doen.

Je Jaargetal 14 & astrologie

”Verbind jezelf met anderen en bescherm jezelf tegen negatieve energie.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de genereuze planeet Jupiter. Dit 14-jaar is een tijd van gezelligheid en sociale contacten. Je vindt het gemakkelijk om van het leven te genieten. De focus ligt op persoonlijke vrijheid, het maken van nieuwe vrienden, het verkennen van je omgeving en/of het buitenland en het verruimen van je horizonten. Dit jaar staat volledig in teken van nieuwe avonturen. Ook zijn het gunstige maanden om je creativiteit bot te vieren. Jupiter beïnvloedt je zelfvertrouwen in de positieve zin en geeft je net dat duwtje in de rug om je horizonten te verbreden.