Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Ascendant in Waterman + Ascendanthoroscoop '22-'23

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web

”Je bent je met de Ascendant in Waterman zeer bewust van je zelfbeeld en je kledijkeuze zal je onafhankelijke en originele kijk op de wereld in de verf zetten.”

Hoe kom jij over op de buitenwereld met je Ascendant in Waterman?

Met je Ascendant in Waterman heb je een zeer unieke en originele kijk op het leven. Je zelfbeschikkingsrecht is je heilig en men zal je nooit in een groep kunnen dringen. In je leven zal je een natuurlijke interesse ontwikkelen voor alles dat ons leven kan verbeteren en gemakkelijker maken. Je hebt een natuurlijke charme en onmiskenbare flair en je staat erom bekend dat je kan omgaan met mensen uit alles mogelijke levenswandel. Je eist en geeft veel vrijheid, maar het mist je soms wat aan menselijke warmte. Anderzijds ben je zeer nieuwsgierig over de wereld en dit zal je tot een zeer interessante persoonlijkheid maken.

Als kind al was je met je Ascendant in Waterman geplaatst zeer origineel en onafhankelijk en je kon toen al zeer scherpe analyses maken over situaties en mensen.

Je kan met de Ascendant in Waterman makkelijker dan anderen, mensen doen samenwerken en dit maakt je dan ook tot een geschikte manager en teamleader. Je bent je zeer bewust van je zelfbeeld en je kledijkeuze zal je onafhankelijke en originele kijk op de wereld in de verf zetten. Hoewel je zeer begaan bent met nieuwe ideeën, toch zal je ook een koppig element in je hebben, dat wel eens verrassend kan zijn voor anderen. Eenmaal je een bepaalde opinie hebt, zal het zeer moeilijk zijn voor anderen om je op andere gedachten te brengen en je wil deze opinie ook op anderen opdringen.

Een Waterman-Ascendant in de liefde

Met je Ascendant in Waterman kijk je op naar mensen die een bepaalde waardigheid in zich dragen. Je kiest dan ook voor een partner met een sterke persoonlijke uitstraling, die blijk geeft van een stevige portie zelfvertrouwen. Er leeft iets in je partner dat tot grootse daden aanzet, waardoor hij/ zij in ieder geval in de kijker komt. Op professioneel vlak worden grote doelen nagestreefd. Je zal trots kunnen zijn op je partner, en dat is ook wat je wil. Je partner verwacht aandacht en respect van anderen. Wees niet verbaasd als opschepperij en een te grote eigendunk de kop opsteken. Het spreekt voor zich dat grieven en kwetsuren heel lang gekoesterd worden. Wie hem of haar op de tenen trapt heeft voor heel lang, misschien wel voor eeuwig afgedaan. Jouw partner speelt de eerste viool, van jou wordt grote volgzaamheid verwacht. Niettemin zal je altijd kunnen rekenen op de goedhartige en gulle steun van je wederhelft. Het is een zinnelijke partner die heel veel belangstelling heeft voor liefde, romantiek en seks. Voor jouw koele nuchtere natuur zijn de grootse hartstochten van je partner misschien wel eens teveel.

In je leven zoek je als Waterman-Ascendant vrienden en een partner, waarmee je op dezelfde golflengte zit. Je kan je moeilijk in groepen integreren, want je houdt er altijd een eigen mening aan over. Je leeft vanuit je denken en je voelt je aangetrokken tot bijzondere mensen die een bepaalde creativiteit in zich dragen.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2022 - 2023?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2022 - 2023 wat de algemene tendensen van 2022 en 2023 voor jou als Ascendant-Waterman zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2022 en 2023 in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Horoscoop rapport aanvragen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom