Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Ascendant in Stier + Ascendanthoroscoop '22-'23

Ascendant In Stier Betekenis En Uitleg Astrologie Bloom Web 1

Hoe toon jij je aan je omgeving met je Ascendant in Stier?

Met je Ascendant in het aardse teken Stier geplaatst raak je veelal moeilijk in beweging, maar eenmaal je een taak aanvat, zal je deze ook afwerken. Bovendien kan je daarbij veel geduld opbrengen. Je bent met je Ascendant in Stier toegewijd en loyaal aan mensen, waarvoor je moet zorgen. Met jouw stevig lichaam maak je op de anderen een stabiele indruk. Bovendien kan niemand je van je doel afbrengen. In jouw omgeving sta je gekend voor je standvastigheid en ook wel voor je koppigheid. Een Stier-ascendant gaat voorzichtig met de wereld om. In gesprekken neem je veelal een afwachtende houding aan. Toch heb je voorgekauwde opinies in je hoofd, waar je moeilijk van afwijkt. Je bent uiterst gedetermineerd en standvastig. Een Stier-ascendant houdt bovendien van de goeie dingen des leven zoals eten, drinken en alle mogelijke luxe. Daarnaast is de kans groot dat je als hobby bepaalde zaken verzamelt. Veel personen met Ascendant in Stier zijn stevig gebouwd en door het vele eten is de kans groot dat je enkele overbodige kilo’s meedraagt.

Een Stier-Ascendant in de liefde

Met je Ascendant in Stier voel je je aangetrokken tot een partner met een grote wilskracht. Tegelijkertijd heeft je partner iets mysterieus en ondoorgrondelijks. Je partner wordt voortdurend gedreven door sympathieën, antipathieën, hartstochten en heftige gevoelens. Alles wordt uitgespit tot op het bot. Je partner weet wat hij of zij wil en is hierin onbuigzaam en zelfs strijdlustig als dat nodig blijkt te zijn. Op een subtiele manier zal je partner de relatie domineren, misschien zelfs manipuleren. Alles wil hij of zij van je weten, wees dus voorbereid op een zekere bezitsdrang en jaloersheid. De fysieke aantrekkingskracht is groot, je mag dus rekenen op een intens seksueel leven. De hele relatie wordt trouwens bepaald door passie en intensiteit.

In je relaties ben je als Stier-Ascendant wat bezitterig en jaloers en een relatie met jou zal niet zo snel breken. Eigenlijk zie je je partner als je persoonlijk bezit en je vraagt dan ook intense trouw. Je bent zeer sensueel en je liefdesleven kan zeer passioneel verlopen. Men is graag in je buurt door het gevoel van stabiliteit dat je uitstraalt.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2022 - 2023?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2022 - 2023 wat de algemene tendensen van 2022 en 2023 voor jou als Stier-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in het bijzonder evolueren. Inclusief groeitip!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Tweelingzielen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom