26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Ascendant in Schorpioen + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web

”Je komt als Schorpioen Ascendant mysterieus op anderen over en niemand weet wat er precies in je omgaat. Maar jijzelf bent een meester in het doorgronden van mensen.”

Hoe toon jij je aan je omgeving met je Ascendant in Schorpioen?

Met je Schorpioen Ascendant heb je een sterke en charismatische persoonlijkheid en je omgeving ziet meteen dat men niet met je kan sollen. Je eist respect en soms kan dit zelfs leiden tot een heus schrikbewind. Anderen zullen je met je Ascendant in Schorpioen geplaatst steeds meteen opmerken en je staat soms versteld van de heftige reacties die je van anderen krijgt. Je ziet snel door anderen en hun façade heen en dit kan zeer intimiderend werken. Jij, als Schorpioen Ascendant, ziet door de regels heen en probeert een sterke voeling te krijgen met je omgeving.

Met je Schorpioen Ascendant ben je in deze wereld geplaatst als onderzoeker. Dit trek je ook door in je contacten met anderen. Wat je wil weten, pluis je uit tot op het bot.


Je bent een heel emotioneel en passioneel wezen, maar de smeulende vulkaan in jezelf hou je angstvallig voor de buitenwereld verborgen. Je wandelt door het leven als een gesloten boek. In momenten van innerlijke rust en zelfvertrouwen kun je heel warm, flexibel en soepel voor de dag komen. Je beschikt als Schorpioen Ascendant over een grote fysieke kracht en je recuperatievermogen is legendarisch. Als iemand je beledigt, zal je dit nooit of te nimmer vergeten. Je komt mysterieus over en niemand weet wat er in je omgaat. Maar jij bent een meester in het doorgronden van mensen. Je stapelt je frustraties en ontevredenheden op en op een bepaald moment barst je uit. Je kan als Schorpioen Ascendant heel kwetsend uit de hoek komen. Gedurende je leven krijg je met vele obstakels te maken, maar je weerbaarheid is groot. Je kan het anderen uiterst moeilijk maken, maar als het je zint, stel je je verleidelijk op. Je bent dan ook een tikkeltje onvoorspelbaar.

Een Schorpioen-Ascendant in de liefde

Stabiliteit en rust behoren tot de absolute prioriteiten van de partner van een Schorpioen-Ascendant. Eveneens is er een sterke behoefte om bemind te worden. Je krijgt een hechte en passionele band met je partner. Toch zal je ervaren dat je partner bij momenten heel eigenwijs en zelfs bekritiserend kan zijn. Af en toe steekt een zeker egocentrisme de kop op! Financiële discussies zullen in deze relatie, meer dan in andere relaties, de boventoon voeren. Met de regelmaat van de klok zal je partner je aanmanen tot bezuinigen. Jouw partner heeft een broertje dood aan impulsiviteit en zal steeds de nodige tijd behoeven om beslissingen te nemen. Slechts na wijs beraad en rustig overleg komt je partner tot besluiten. Het is iemand die stevig met beide voeten op de grond staat. Alleen ervaring kan je partner tot inzicht brengen! Soms is je partner bijzonder koppig en vasthoudend. Hemel en aarde verzetten volstaan meestal zelfs nog niet om je partner tot een andere visie te bewegen. Het is een genietende partner die soms zelfzuchtig eigen gemak en genoegens nastreeft. Een ernstige en gesloten partner dus, die tegelijkertijd de zinnelijke geneugten van het leven hoog in het vaandel draagt. Teveel eten, drinken en seks kunnen je wel eens op het bord geschoven worden.

Met je Ascendant in Schorpioen waardeer je privacy zeer sterk, tot op het neurotische af. Je wil steeds in controle zijn over je omgeving en je bent een expert in het plannen van strategieën om te krijgen wat je wil.


Je plant alles tot in de puntjes en je laat je niet vangen aan ongeduldigheid. In je partner zoek je vooral trouw en vertrouwen en je bent vooral op zoek naar een sterke, en dus geen vluchtige, band.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Schorpioen-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2023 en 2024 in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom