2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Cursus Pendelen • Start 20 april 2024 • Basiscursus

spiritualiteit

Lestijden

01 juni 2024 / 10:00 - 12:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Uniek! Leer pendelen bij Bloom in Waregem onder begeleiding van Paul Van Egghen

Pendelen is van oudsher al een breed verspreide methode om in jezelf te kijken en antwoorden te vinden op allerlei levensvragen vanuit diepere lagen. In deze basiscursus pendelen voor beginners bij Bloom in Waregem leer je eerst de essenties van de pendeltechniek, wat er nodig is om je correct af te stemmen en hoe je een juiste vraag kan stellen. Heel eenvoudige oefeningen en praktijktips zetten je snel op weg. Het vervolg is aan jou.

Les één in deze boeiende pendelcursus reikt de basishandelingen en afstemming aan. In de twee volgende lessen gaan we dieper in hoe je met kennis dient om te gaan richting jouw innerlijk weten, leer je pendelkaarten te hanteren en ga je voor jezelf na hoe je je verstand en/of gevoel optimaal kan inschakelen om het antwoord juist in te schatten. Dagdagelijkse onderwerpen als voeding, keuzes die met beroep, studie of gezondheid (kruiden…) te maken hebben, komen hierbij aan bod.

Extra
Deze Cursus Pendelen, bestaande uit drie lesdagen op zaterdagmorgen bij Bloom in Waregem.
In de Bloom Shop vind je tevens literatuur met betrekking tot het pendelen en kan je een pendel uitkiezen.
Of breng een bezoek aan onze showroom en kies die pendel uit die jou aanspreekt.

Docent: Paul van Egghen

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan. Ik was ervan onder de indruk. Ik geef er 5 punten aan .

Vriendelijke groeten

⏤ Marleen

Ik vond de workshop heel boeiend en interessant (ik geef het een 5!) en zou zeker nog workshops willen volgen in de toekomst...Nog een fijn weekend en doe zo verder! Jullie doen het fantastisch goed,

Groetjes

⏤ Katrien

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom