Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Ontdek de kracht van de Schumannresonantie

Paul van Egghen hypnotherapeut astroloog Summer Bloom Fest

Transformeer jezelf op het Summer Bloom Fest 2.0!

Ben je klaar om een diepe connectie te maken met de helende frequenties van de Schumannresonantie? Laat je betoveren door de magie van deze elektromagnetische trillingen tussen de aardkorst en de ionosfeer. Tijdens het Summer Bloom Fest 2023 heb je de unieke kans om de talloze toepassingen van de Schumannresonantie te verkennen, gepresenteerd door een gerenommeerde astroloog en hypnotherapeut.

Stel je voor: de Schumannresonantie, ook wel bekend als de hartslag van Moeder Aarde, heeft een diepgaande invloed op jouw welzijn en gezondheid. Door je regelmatig af te stemmen op deze oerfrequentie, activeer je jouw cellen, DNA en innerlijk bewustzijn. Het resultaat? Je krijgt de sleutel tot volledige controle over jezelf én je eigen gezondheid.

Op het Summer Bloom Fest 2023,te midden van het adembenemende recreatiedomein 'De Brielmeersen' in Deinze zal Paul Van Egghen, een ervaren trainer en coach van het Schumanninstituut in Nederland, je meenemen in een boeiende reis door deze fascinerende materie. Hij onthult alle ins en outs over de Schumannresonantie en de verbazingwekkende mogelijkheden die het biedt voor persoonlijke transformatie.

Dus markeer 5 & 6 augustus 2023 in je agenda en kom Paul vervoegen op het Summer Bloom Fest 2023. Dit is dé gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de diepgaande kracht van de Schumannresonantie en de controle over je eigen welzijn terug te nemen. Mis deze unieke ervaring niet!

Zie Paul Van Egghen live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 'Openingsmeditatie'
🎪 Fusion Zone 'Schumannresonantie: louter fictie of ook een spirituele frequentie?'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom