Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Fiona De Kneef

Fiona De Kneef Summer Bloom Festival 2023

En ook Fiona De Kneef, reïncarnatie- en regressietherapeute, is aanwezig op het Summer Bloom Fest 2023. Wat mag je van haar verwachten?

Zondag 6 augustus | Jupiter Zone
Reïncarnatie- en (ziels-)regressietherapie

Soms beseffen we - geleidelijk aan of als een donderslag bij heldere hemel - dat de gebeurtenissen in ons leven niet toevallig (kunnen) zijn. Er lijkt dan sprake van verwevenheid, een rode draad of thema, die de gebeurtenissen in ons leven met elkaar verbindt. Ook kan je het gevoel ervaren een volslagen vreemde al eens eerder te hebben ontmoet. Een herkenning van de energie, een herkenning op zielsniveau van een soulmate of zielsverwant. Een bovenpersoonlijk perspectief helpt ons dan om die gebeurtenissen helder te maken en de ontbrekende schakels te vinden.

Zielsregressie wordt ook wel een Zielenreis of Spirituele regressie genoemd.
Daarmee maak je een reis naar de oorsprong van je ziel. Je ervaart dan het bestaan tussen de levens in, in de zielenwereld. Zielsregressiesessies geven veel inzicht en antwoord op levensvragen, verborgen talenten en wie je nu werkelijk bent in het diepste van je ziel.

Want Zielsregressie is verbinding leggen met je ziel. Je ervaart je plaats in het grotere geheel en je voelt je meer verbonden met alles en iedereen om je heen. Deze vorm van regressie werkt diep transformerend doordat indrukken in het tussenbestaan worden opgedaan. Patronen en thema's die we levenslang kunnen ervaren en meedragen, en waar we nu nog nadelig mee worden geconfronteerd, worden verhelderd. Denk aan karmisch vastzitten met eigen thema's maar ook in relatie tot anderen in dit leven én vorige levens. Het betreft een bijzondere regressie waarbij je vanuit een diepe trance verbinding maakt met jouw herinneringen en ervaringen als ziel. Alles zit in ons, alle kennis en wijsheid die je nodig hebt!

Zielsregressie is verbinding leggen met je ziel. Je ervaart je plaats in het grotere geheel en je voelt je meer verbonden met alles en iedereen om je heen.

Deze lezing onder leiding van Fiona De Kneef vertelt je meer over wat Zielsregressie inhoudt en voor jou kan betekenen. Een Zielsregressie is namelijk een prachtige manier om antwoorden te krijgen op jouw levensvragen. Je ervaart een diepe verbinding met wie jij werkelijk, in essentie, bent. Voorbij elk oordeel. Je gaat begrijpen wat maakt dat je leven is zoals het is, wat je talenten en mogelijkheden zijn en waar je bent in jouw ontwikkeling. Je gaat beseffen dat wij een onlosmakelijke eenheid vormen. De angst voor de dood zal verdwijnen. Het zijn sessies met een zeer positieve en krachtige, transformerende werking.

Zie Fiona De Kneef live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 'Reïncarnatie- en (ziels-)regressietherapie'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Meer informatie over Fiona De Kneef vind je hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom