Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Stefaan Vandendriesch - Healing You

Stefaan Vandendriesch - Healing You

Kamp jij met angsten? Zit jij met fysieke of mentale blokkades of wens jij opnieuw dichter bij jezelf te komen en meer in je eigen kracht te staan? Heeft je narcistische partner, ouder, zus of vriend(in) je volledig in zijn of haar macht en heeft dit ervoor gezorgd dat je jezelf niet meer (her)kent en dat je zelfvertrouwen een serieuze knauw heeft gekregen? Wens je opnieuw jezelf te (her)ontdekken of heb je nood aan spirituele groei? Dan wil ik jou hierin graag begeleiden.

Ik ben Stefaan, man van Anja en vader van Febe en Xander. Ik ben hoogsensitief en ben zelf opgegroeid in een narcistische omgeving. Het was heel moeilijk om in deze omgeving mezelf te kunnen en mogen zijn. Hierdoor verloor ik mezelf steeds een beetje meer tot ik op een punt kwam waar ik mezelf niet meer herkende. Ik niet meer wist wie ik was of waar ik voor stond. Wat mijn missie in het leven was. Ik specialiseerde mij ook in mezelf steeds meer aan te passen aan wat anderen van mij verwachtte of wat ik dacht dat ik anderen moest geven. Ik pleasde steeds meer tot ik helemaal leeg gegeven was. Ik kwam in een zware burn-out terecht. Dit was voor mij het keerpunt waarop ik besefte dat ik zo niet verder wou en kon. Ik ging op zoek naar mijn ware ik door middel van cursussen, therapieën, opleidingen en kwam op deze manier weer stap voor stap in mijn ware kracht te staan. Uit alles wat ik ondernam, pikte ik inzichten en stukjes kennis mee. Ik leerde ook technieken aan om mezelf te bevrijden alsook om deze op mensen zoals jij toe te passen. Zo ruimde ik mijn rugzak beetje bij beetje op zodat ik een steeds meer bevrijd gevoel kreeg. Doordat mijn gevoel en gedachten veranderden, was het voor mij mogelijk om andere mensen en situaties aan te trekken. In plaats van mensen die mij leeg zogen, waarbij ik steeds op mijn hoede moest zijn en die allerlei verwachtingen hadden, trek ik nu mensen aan die mij begrijpen en waarbij ik mezelf kan en mag zijn.

Dankzij alle kennis die ik in de loop der jaren vergaarde, werk ik met verschillende technieken zoals Psych-K, Blue Dot Healing techniek, coaching…én mijn eigen ontwikkelde techniek: Be Connected – Way of Life. Ik werk ook met opdrachten omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer je op een andere manier leert denken en handelen, je positieve dingen in het leven aantrekt.

Stefaan Vandendriessche Healing You Logo Blom Coach

Belangrijk is dat ik steeds kijk naar het hele plaatje in plaats vanuit puur een symptoom omdat ik enkel op deze manier een totaalbeeld krijg van wie jij als persoon bent en wat jouw blokkades of trauma’s zijn. Omdat iedereen uniek is en een andere aanpak vereist, begin ik steeds met een intakegesprek. Dit gesprek is heel belangrijk omdat ik jou eerst beter wil leren kennen, om te voelen op welke manier ik jou het best kan helpen en om na te gaan of er een klik is. Voel jij dat dit het geval is, dan kunnen we een vervolgsessie inplannen. De hoeveelheid, frequentie en het tempo bepalen we samen naargelang de verwachtingen of noden die jij hebt. Een sessie duurt 1,5 uur en de investering in jezelf is 70 euro per sessie.

Ik wens jou heel veel plezier met jouw persoonlijk proces en groei.

Neem contact op met Coach Stefaan Vandendriesch van 'Healing You'

Snakkaertstraat 20
1700 Dilbeek
T +32 (0)468 127 028
info@healingyou.be
https://www.healingyou.be/
Specialisatie: Energetisch therapeut, Be Connected Method finder & practitioner, Psych-K facilitator, Coach en Healer

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom