Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Max Koster • Bewustwording • Energetisch coach & Spirituele psychologie

Max Koster • Bewustwording • Energetisch coach & Spirituele psychologie
Max Koster van ‘Het Energetisch Werkhuis’ in Klimmen (Limburg, Nederland) is energetisch coach en spiritueel psycholoog.

Zoek jij ondersteuning bij:

  • chronische en stress gerelateerde klachten.
  • psychische en emotionele klachten.
  • trauma transcenderen.
  • relaties & karma inzicht.
  • hooggevoeligheid en energetische disbalans.
  • geestelijke ontwaking en spirituele identiteit.

Alle genoemde aspecten en situaties die een fysieke uitwerking hebben, kennen hun oorsprong in een disbalans van je identiteit-, mentale- en emotionele lichaam,, ook je aura of energieveld genoemd. Life coach Max Koster stelt een energetische diagnose door zich intuïtief af te stemmen op je energieveld en reikt eenvoudige methoden en technieken aan zodat jij je herstelproces zelf in handen kunt nemen. Jij bent immers baas over je eigen energieveld, innerlijke gemoed en fysieke lichaam.

Het resultaat van dit proces ligt dan ook volledig in je eigen macht. Macht is kracht, kracht is energie. En energie is veranderbaar en vervormbaar door toepassing van jouw zelfbewuste, creatieve geestkracht.

Alles is energie en gevormd uit energie, doch niets is vaststaand en blijvend. Op ieder gewenst moment is het proces omkeerbaar naar zijn oorspronkelijke staat.

'Streven naar een hoger begrip van leven en liefde is de sleutel'

Daar waar de menselijke psychologie en wetenschap niet meer intellectueel kunnen analyseren, treedt de geest van spirituele psychologie naar voren, welke ons de essentiële mogelijkheid aanreikt om ons zelfbewustzijn te verhogen. Daardoor groeien we gestaag naar een hogere staat waarin we steeds meer onze onevenwichtige, menselijke en aardse aspecten uit ons dagelijkse leven kunnen beschouwen vanuit een ruimer perspectief.

Mijn intuïtieve verbinding met de innerlijke bron is altijd mijn sterke navigatie in een leven met vallen en opstaan geweest. Ik leerde vooral dat ‘foute keuzes’ of ‘verkeerde paden bewandelen’ vanuit een hoger spiritueel perspectief niet bestaat. Wel maken we onwetende of onbewuste keuzes. Want, kiezen we bewust voor een foute relatie, een job die niet bij ons past, een verkeerde keuze voor een operatie of zelfs het aantrekken van een ziekte?

Als wij bereid zouden zijn om ons dagelijkse leven onder een vergrootglas te leggen en het neutraal kritisch zouden beschouwen, zouden we dan oprecht en eerlijk naar onszelf kunnen zijn en erkennen dat we niet het leven leiden wat we zo graag zouden willen leiden? Ligt daar niet juist het geheim naar een hoger kwaliteitsniveau van leven? Dat heeft niets met geld, andere materiële zaken of omstandigheden te maken, enkel en alleen met het maken van bewustere keuzes!

Als we op het einde van iedere dag rust en ruimte zouden creëren om oprecht en kritisch te reflecteren en de groeipunten gestaag zouden transcenderen, dan zouden de problemen in onder meer de zorgsector aanzienlijk verminderen en bestonden er geen lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg.

Lieve mens, hogere liefde is de sleutel om het slot van je hart weer te ontsluiten. Oprechte liefde is de geestelijke balsem om oude wonden te zalven en te genezen. Het betreft de hoogste zuivering en genezing van je geest en lichaam.

Mijn hartegroet,
Max

Contacteer energetisch en spiritueel life coach Max Koster van ‘Het Energetisch Werkhuis’ in Klimmen, Nederland

Klimmenderstraat 25
6343 AA Klimmen
T +31(0)634 204 646
info@hetnieuwecollectievebweustzijn.nl
https://www.hetnieuwecollectievebewustzijn.nl
Specialisatie: 'wegwijzer' en bewustwordingscoach, energetische diagnose op blokkades, eigenwaarde en zelfliefde verhogen, relaties en karma en geleide meditaties

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom