26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Praktijklessen • Pendelen • start 17/09/2024

spiritualiteit

Lestijden

17 september 2024 / 19:30 - 21:30

24 september 2024 / 19:30 - 21:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 60,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
VOLZET

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Verdiep jouw kennis in het pendelen door deze praktijklessen

Ge zelf met pendelen aan de slag tijdens twee praktijklessen op dinsdag 17 en 24 september 2024, onder leiding van de ervaren docent Paul Van Egghen. Deze praktijklessen pendelen vinden plaats bij Bloom in Waregem. Deze pendellessen bieden jou de unieke kans om je te verdiepen in het opsporen van verborgen blokkades in het onderbewustzijn en dit met behulp van de pendel. Ontdek hoe emoties, gedachten en andere energievelden ons kunnen beïnvloeden en leer effectieve technieken om hiermee om te gaan. Van het identificeren van (eigen of andermans) patronen tot het overwinnen van energetische obstakels en entiteiten, deze pendellessen stellen je in staat om gestructureerd en doelgericht te werken aan persoonlijke groei en heling

👉 Ontwikkel je vaardigheden in de kunst van het pendelen en leer hoe je via gedachtekracht en andere geavanceerde technieken je helingsproces kunt stimuleren en versterken.

👉 Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en te groeien op spiritueel en energetisch niveau. Schrijf je nu in en maak je klaar voor een transformerende ervaring!

Extra
In de Bloom Shop vind je tevens literatuur met betrekking tot het pendelen en kan je een pendel uitkiezen.
Of breng een bezoek aan onze showroom en kies die pendel uit die jou aanspreekt.

Let op:
basiskennis en -praktijk van het pendelen is vereist om deel te nemen aan deze lessen.

Docent: Paul van Egghen

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul Van Egghen, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan. Ik was ervan onder de indruk. Ik geef er 5 punten aan.

Vriendelijke groeten

⏤ Marleen

Ik vond de workshop heel boeiend en interessant (ik geef het een 5!) en zou zeker nog workshops willen volgen in de toekomst...Nog een fijn weekend en doe zo verder! Jullie doen het fantastisch goed,

Groetjes

⏤ Katrien

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom