Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Praktijklessen Astrologie • Relatiehoroscopen • Start 12 september 2024

astrologie

Lestijden

12 september 2024 / 19:30 - 22:00

19 september 2024 / 19:30 - 22:00

22 oktober 2024 / 19:30 - 22:00

26 november 2024 / 19:30 - 22:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 120,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 17 plaatsen

Kies aantal tickets

Praktijklessen Astrologie - Relatiehoroscopen - Start 12 september 2024 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Verdiep jouw kennis van Astrologie & leer relatiehoroscopen interpreteren bij Bloom in Waregem.

Bij Astrologie blijft het uiteraard niet alleen bij theorie. De essentie is om de theorie in de praktijk om te zetten en om horoscopen te leren duiden, horoscopen te bestuderen en deze te toetsen aan de realiteit. Niemand kan dit beter beamen dan ervaren astroloog en docent Paul Van Egghen. Het verbeteren van je praktijkervaring hangt af van je kennis en wordt bevorderd door het oefenen met het interpreteren van horoscopen en het toepassen van deze kennis op je eigen leven. De praktijklessen zijn dan ook de ideale manier om onder begeleiding van een ervaren astroloog ervaring op te doen met het interpreteren van horoscopen.

Deze vier praktijklessen worden als een geheel aangeboden en handelen rond een specifiek thema. De eerste reeks die van start gaat, heeft betrekking op relatiehoroscopen. Door je basiskennis te gebruiken, leer je hoe relaties, partnerships, vriendschappen en familiebanden kunnen worden geanalyseerd en verbeterd op basis van astrologische achtergronden, want 'love' zit wel degelijk in 'the air'.

Een basiskennis van de tekens, planeten en elementen is vereist.
Breng alvast je eigen geboortegegevens mee.
Als cursist krijg je ook de kans om je eigen cases in te brengen en daarover te discussiëren.

Docent: Paul van Egghen
Extra info:
na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Positieve sfeer, Paul is een aangename lesgever, er werd veel achtergrondinformatie gegeven.

⏤ Mireille

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan. Ik was ervan onder de indruk, Voor mij hoef er niets aan te verbeteren. Ik geef er 5 punten aan.

⏤ Marleen

Ik interesseer me al jaren in astrologie maar het kwam er niet van een cursus te volgen. Ik koos voor Bloom omdat je er live in groep les kan krijgen. En omdat je voor een lessenreeks van 4 lessen in kan schrijven waardoor ik niet direct verbonden ben aan een langdurige cursus. Daarbij is Bloom goed bereikbaar, is de locatie mooi ingericht en ervaar ik een fijne energie.

In de cursus Astrologie Beginners basisreek 1 heb ik geleerd om een horoscoop te duiden vanuit de elementen, dierenriemtekens, de zon, maan en ascendant. Paul weet enorm veel van astrologie en vertelt beeldend waardoor ik de informatie goed kan onthouden. Ik heb ervaren dat hij de lesstof helder uitlegt en aansluit bij de verschillende achtergronden van de deelnemers. De lessen bestaan uit een combinatie van theorie en directe toepassing op de horoscopen van de deelnemers, hierdoor lukt het mij nu al om echt iets te vertellen over iemands persoonlijke horoscoop.

⏤ Vivian

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom