Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Cursus Pendelen • Start 23 januari 2024 • Theorie + praktijk

spiritualiteit

Lestijden

01 oktober 2024 / 19:30 - 21:30

08 oktober 2024 / 19:30 - 21:30

15 oktober 2024 / 19:30 - 21:30

05 november 2024 / 19:30 - 21:30

12 november 2024 / 19:30 - 21:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 140,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 16 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus Pendelen - Start 1 oktober 2024 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Uniek! Leer pendelen bij Bloom in Waregem onder begeleiding van Paul Van Egghen

Pendelen is van oudsher al een breed verspreide methode om in jezelf te kijken en antwoorden te vinden op allerlei levensvragen vanuit diepere lagen. In deze 'Cursus pendelen voor beginners' bij Bloom in Waregem onder begeleiding van docent Paul Van Egghen leer je eerst de essenties van de pendeltechniek: wat er nodig is om je correct af te stemmen en hoe je een juiste vraag kan stellen. Heel eenvoudige oefeningen en praktijktips zetten je snel op weg. Het vervolg is aan jou.

Vanaf les 2 van deze pendelcursus bij Bloom in Waregem bekijken we hoe je met kennis dient om te gaan richting jouw innerlijk weten, vragen via pendelkaarten kan structureren en je verstand en/of gevoel optimaal kan inschakelen om het antwoord juist in te schatten. De cursus omvat naast het technische gegeven twee hoofditems:

  • Het materiële lesluik behandelt dagdagelijkse onderwerpen als voeding, keuzes die met beroep studie of gezondheid (kruiden etc.) te maken hebben.
  • Het spirituele lesluik reikt aan hoe je globaal aan jezelf kan werken, vanuit een brede psychologische sfeer (schaal van Hawkins) of meer energetische wegen (chakra’s etc.)

Extra
Deze Cursus Pendelen, bestaande uit vijf lesdagen, omvat ook het boek 'Pendelen, een cursus van Paul Van Den Ouweland' en een pendel naar keuze voor €140,-

Docent: Paul van Egghen
Extra info
: na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan. Ik was ervan onder de indruk. Ik geef er 5 punten aan .

Vriendelijke groeten

⏤ Marleen

Ik vond de workshop heel boeiend en interessant (ik geef het een 5!) en zou zeker nog workshops willen volgen in de toekomst...Nog een fijn weekend en doe zo verder! Jullie doen het fantastisch goed,

Groetjes

⏤ Katrien

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom