Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

PREVIEW // Jouw Marshoroscoop voor 2023: Hoe vergaat het je gezondheid?

Astrologie
Bloom
05/07/2023
PREVIEW // Jouw Marshoroscoop voor 2023: hoe vergaat het je gezondheid?

De astrologie beschouwt de planeet Mars als een van de 'powerhouses' van het universum. Mars, de vierde planeet in ons zonnestelsel vanaf de Zon gezien, ademt passie, energie, vastberadenheid en strijdlust uit. In de Romeinse mythologie was Mars de god van oorlog, altijd afgebeeld met schild en speer. Mars geeft ons de kracht om de strijd aan te gaan en actie te ondernemen. De planeet wakkert onze competitiviteit aan. Kortom: Mars staat voor ongebreidelde energie en dadendrang. Lees in Bloom 5 - 2023 hoe het met jouw gezondheid vergaat. Of lees het voorproefje hieronder in deze gratis preview van je Marshoroscoop 2023-2024.

Stappenplan

Hoe vergaat het je gezondheid in 2023-2024? Ga na waar Mars staat in je geboortehoroscoop en lees hieronder wat je zoal kunt verwachten.

Aan de slag

Stap 1: bereken in welk sterrenbeeld (of beter ‘dierenriemteken’) jouw Mars stond op het moment van je geboorte via de handige Bloom-calculator.

Stap 2: lees hieronder de tekst die op jou van toepassing is, op basis van de uitkomst van de Bloom-calculator. Heb je bijvoorbeeld in je geboortehoroscoop Mars in het teken Leeuw staan, lees dan de rubriek ‘Mars in Leeuw’.

• Mars in Ram •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Ram

Staat Mars in je geboortehoroscoop in Ram? Ontdek dan de betoverende energie van het Marsjaar, lieve Ram. Jij voelt je helemaal in je element, je laaft je aan een onuitputtelijke energiebron. Voor jou lijkt ziekte wel iets van een ander universum. Maar ook dankzij de invloed van Jupiter genieten alle Mars-in-Ram-geborenen van een prima conditie. Tot halverwege september 2023 ben je beschermd. Afgezien van enkele kleine ongemakken kun je vertrouwen op je sterke afweersysteem. Je herstelt bijzonder snel en bent zelden langdurig uitgeschakeld.

• Mars in Stier •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Stier

Met de positionering van Mars in Stier in je geboortehoroscoop ben je een volhardend iemand. Laat stress achterwege, ontspanning staat voorop. Uranus breekt in 2023 vertrouwde structuren af, terwijl Neptunus en Pluto je laten voelen hoe bevrijdend het is om al die belemmerende bagage van je af te schudden.

2022 was ongetwijfeld een lastig jaar, waarin je zwakke punten duidelijk aan het licht kwamen: vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, een stijve nek, enz. In dit Marsjaar is het belangrijk om het wat rustiger aan te doen. Gun jezelf eens een wellnessweekend of neem vaker de tijd voor een dagje sauna.

• Mars in Tweelingen •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Tweelingen

Met Mars in Tweelingen boek je in 2023-2024 vooruitgang. respect! Dankzij Jupiter krijg je een extra dosis energie dit jaar en met de steun van Saturnus geraak je eindelijk verlost van een lang aanslepende kwaal. Je moet echter wel oppassen om niet over je grenzen te gaan. Je bent altijd onderweg en altijd up-to-date. Meestal ben je je niet eens bewust van je rusteloosheid, totdat je lichaam je dwingt om het even wat kalmer aan te doen. Probeer een gezonde vorm van haast te vinden. Stevige wandelingen in de frisse lucht zijn goed voor jou en je luchtwegen, terwijl beweging de innerlijke onrust verdrijft. Bovendien bevordert het ook nog eens een goede nachtrust. Win-win!

• Mars in Kreeft •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Kreeft

Ben je geboren onder Mars in Kreeft? Voor jou begon het jaar misschien moeilijk, maar vanaf juli komt er meer stabiliteit. Je gezondheid is nauw verbonden met de sfeer thuis en met de verstandhouding met vrienden en collega's. Met Mars in Kreeft ben je bijzonder gevoelig voor externe energieën, en ziekte kan een signaal zijn dat er iets uit balans is in je leven.

Hoewel je een natuurlijke aversie hebt van veranderingen, daagt Jupiter je momenteel uit om uit je comfortzone te stappen.

• Mars in Leeuw •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Leeuw

Ziek? Nee hoor!... Met Mars in Leeuw heb je de neiging kleine ongemakken te negeren. Je redenering: wat vanzelf komt, gaat vanzelf wel weer weg. Toch is het in dit Marsjaar tijd om voor je gezondheid te zorgen. Begin alvast met je voeding onder de loep nemen. Uranus zet je lijf op zijn kop, waardoor je niet alle voedingsmiddelen verdraagt.

• Mars in Maagd •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Maagd

Met Mars in Maagd kan emoties toelaten bevrijdend zijn. Er staat je een bewogen tijd te wachten, mede onder invloed van Saturnus en Neptunus. Blijf trouw aan je eigen gezondheidsrituelen. Als geen ander hecht je waarde aan bepaalde routines die hun doeltreffendheid hebben bewezen. Wanneer je zorgvuldig uitgestippelde planning in het gedrang komt, voel je dat meestal ook fysiek. Bovendien overdonder je jezelf door de intensiteit waarmee je op bepaalde situaties reageert. Het is verstandig om naar je innerlijke stem te luisteren: wat doet je goed en wat schaadt je?

Lees verder onder de afbeelding.

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat... je als Bloom'er elke maand 3 of onbeperkt persoonlijke horoscooprapporten berekent en leest?

• Mars in Weegschaal •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Weegschaal

Dankzij deze positie van Mars in Weegschaal in je geboortehoroscoop ben jij de eeuwige twijfelaar. Voor jou belooft het alvast een prima Marsjaar te worden, ook al verloopt het soms wat chaotisch. Jupiter zorgt ervoor dat je tot de allerlaatste dag op je best bent.

Eerst corona, dan oorlog. De wereldgebeurtenissen hebben een grote impact gehad op jou en op je welzijn. Als alles om je heen dreigt uiteen te vallen, is het essentieel dat je directe omgeving (familie en vrienden) in harmonie is, zo niet raakt je innerlijke balans compleet verstoord. Je persoonlijke missie is opkomen voor een liefdevolle, harmonieuze wereld. Maar wees voorzichtig, want dit alles vreet namelijk aan je energie en belast je nieren.

• Mars in Schorpioen •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Schorpioen

Dankzij Mars in Schorpioen durf jij het op alles of niets te spelen, maar neem dit jaar tijd voor jezelf en omarm de weelde en overvloed die Jupiter met zich meebrengt. En toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want ondertussen gooit Uranus je leven compleet overhoop. Gelukkig volg je instinctief de juiste weg, zelfs als dit betekent dat je helemaal opnieuw moeten beginnen.

Jij weet als geen ander hoe het voelt om door de hel te gaan. Je verdraagt de pijn waarvoor anderen zich in de wachtkamer van de eerste hulp bevinden. Terwijl je je doelen nastreeft, overschrijd je niet zelden je grenzen. Het blijven uitputten van je lichaam zal vroeg of laat zijn tol eisen.

Mars in Boogschutter• Mars in Boogschutter •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Boogschutter

Onder deze kosmische combinatie van Mars in Boogschutter sta jij bekend als een ongeduldig type. Altijd in beweging en gedreven, zo zijn de Boogschutters. Je houdt van sporten, zoals dansen of paardendressuur. Je bent avonturier, maar levensgenieter tegelijk. Tegen een gastronomische maaltijd zeg je zelden nee, en al evenmin tegen een goed glas wijn. Dat levenspatroon heeft zo zijn consequenties op het fysieke vlak. Je moet dus wel degelijk je lichaamsgewicht in het oog houden, ook al om je gewrichten niet te overbelasten. Je bent gevoelig voor blessures, en verder ook voor reuma, jicht of osteoporose. Om fit te blijven, is het aangewezen om fastfood en suiker zoveel mogelijk te beperken.

• Mars in Steenbok •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Steenbok

Als Mars in Steenbok staat in je geboortehoroscoop, dan tracht je jouw leven zo goed mogelijk te controleren en in recht banen te leiden. Je wereld is momenteel aan verandering onderhevig, zoveel is duidelijk. Zelfs Jupiter versterkt je ijzeren discipline, want externe hulp komt nu eenmaal niet zomaar aanwaaien. Doorzetten en volhouden, dat is je levensmotto. Je werkt tot je er nagenoeg bij neervalt, negeert de eerste tekenen van uitputting of ziekte en ontzegt jezelf bijna elk plezier in het leven. Maar heb je je al eens afgevraagd waar dit toe leidt? Rechtstreeks naar een burn-out. Je zult andere wegen moeten bewandelen, wegen die meer innerlijke warmte toelaten.

• Mars in Waterman •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Waterman

Met de plaatsing van Mars in Waterman ben jij gefascineerd door nieuwe uitvindingen en technologieën. Het leven is soms opwindend. Dat is onvermijdelijk. Met Mars in Waterman voel je deze trillingen al lang op voorhand aan. Je bezit de gave om subtiele signalen op te pikken, maar soms gaat dit gepaard met een onbestemde onrust. Om te voorkomen dat dit slaapstoornissen, circulatieproblemen, trillende handen of spierkrampen veroorzaakt, is het belangrijk om regelmatig afstand te nemen van de dagelijkse sleur en een andere omgeving op te zoeken, zoals de bergen of de zee.

• Mars in Vissen •

Mars Horoscoop 2023 2024 Mars in Vissen

Een nieuwe levensstijl maakt je gelukkig. Met Mars in Vissen ben je lange tijd gespaard gebleven van al te grote gezondheidsproblemen, maar nu de zomer nadert, wordt duidelijk waar het schoentje wringt. Hoewel het soms moeilijk kan zijn, moet je leren "nee" te zeggen, anders raak je in een neerwaartse spiraal. Slapeloosheid is een eerste signaal dat je niet goed in je vel zit. Om te voorkomen dat je helemaal onderuitgaat, doe je er verstandig aan om regelmatig pauzes te nemen. Stilte is je krachtbron. Ontspannen uitjes naar zee, daar knap jij van op. En zo af en toe een verkwikkend kruidenbad versterkt je immuunsysteem.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom