Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Mars in je horoscoop + Gratis berekening

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars tref je, vanaf de Zon gezien, als vierde planeet in ons zonnestelsel aan. De rode planeet Mars wordt al sedert de oudheid verbonden met passie, energie, determinatie en strijdlust. In de Romeinse mythologie hadden we de God Mars, die altijd met een schild en speer werd voorgesteld. De planeet Mars stelt je aldus in staat om een strijd aan te gaan en om dingen gedaan te krijgen. Mars beheerst ambitie en competitie. Diegene die competitief ingesteld zijn, willen winnen, al gaat het maar om een spelletje. Het is alsof hun leven ervan afhangt. Bij bepaalde affirmaties van Mars wil je je té sterk doorzetten, waardoor agressie het daglicht ziet. Deze god van de oorlog kan verscheurend, kwetsend en vernietigend uithalen. Mars stelt je naast dit alles ook in staat om je in je seksleven te bewijzen en passie te beleven.

De stand van Mars in jouw horoscoop bepaalt aldus de mate waarin je opkomt voor jezelf en hoe je je een weg baant door het leven. Verder geeft Mars ook weer waar jij je energie aan besteedt, hoe jij je energie en je mannelijke energie kanaliseert. Daarnaast zoomen we in deze bijdrage in op je seksueel leven. Door middel van Mars in jouw horoscoop krijg je een beter beeld van hoe je op seksueel vlak ageert en op welke manier je jouw begeerte uitleeft.

// Te onthouden // Mars staat voor actie, initiatief, impulsiviteit, seksualiteit, mannelijkheid, eerlijkheid, dynamiek, ondernemingsgeest, kracht, maar ook voor geweld, strijd, grilligheid, infantiliteit, tirannie en kritiek. // Weetje // De planeet Mars doet zo'n 687 dagen over zijn baan om de Zon. Gemiddeld brengt hij zo'n 2 maanden door in een dierenriemteken (of sterrenbeeld).

Bereken de positie van Mars in je horoscoop
& kom te weten hoe jij expressie geeft aan je kracht en hoe passioneel jij in het leven staat.

Hoe ga je te werk?
1) Bereken hieronder jouw Marsteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Mars in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Mars in Stier'.

Opgelet!
Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over Mars in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Mars in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom