Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Spirituele Bloom Fairs

Bloom on tour! Bezoek de Spirituele Bloom Fairs en festivals van Bloom in jouw regio in Vlaanderen voorjaar en zomer 2024. Gratis demonstraties & workshops – kennismaken met coaches ter zake (astrologen, kaartlegsters, life coaches, mediums, paragnosten, therapeuten…) & unieke lifestyle artikelen, gadgets en lectuur. Beleef, voel én ontdek het zelf. Kijk hieronder voor een locatie in je buurt.
Maak kans op een Super Deluxe Goodiebag en andere leuke prijzen!

 • Vind antwoorden op belangrijke levensvragen

 • Woon demo's & workshops bij over tal van lifestyle topics: hypnose, meditatie, ademwerk, handlezen, astrologie, yoga, complementaire geneeswijzen etc.

 • Lifestyle artikelen, sieraden, edelstenen, boeken, wierook, beautyproducten,...

 • Heel wat prijzen te winnen: maak kans op werkelijk unieke cadeaus.

 • Tickets
  Kinderen t/m 12 jaar: gratis | Jongeren 13-18 jaar: €8,-
  Volwassenen: €10 (vanaf 5 tickets: €9/ticket)
  Tip: bekijk ook de combitickets bij de 2-daagse events.

Filteren:

Ontdek het Spiritueel Beleef Event van Bloom: verruim je bewustzijn

Op de Spirituele Beurs Expo's en festivals van Bloom in jouw regio kan je je laten meevoeren door de natuurlijke stroom der dingen en gebeurtenissen. Stel je open voor energieën die ons leven op aarde sterk beïnvloeden. De paranormale beurs van Bloom is telkens opnieuw een uitgelezen platform om je te laten inwijden in een wereld die - hoe mysterieus en verborgen op het eerste zicht - volledig parallel loopt met alles wat zich in je leven afspeelt. Laat je via deze 'paranormaal beurs' op je levenspad vergezellen door experten en specialisten terzake, waaronder life coaches, astrologen, paragnosten, kaartlegsters, helderzienden uit België en Nederland. Heb je interesse in de parapsychologische wereld én in alternatieve geneeswijzen en wil je met je eigen ogen zien wat dit allemaal inhoudt? Ontdek centrale thema's als spiritualiteit, zelfontwikkeling, wellness, alternatieve geneeswijzen en veel meer tijdens de Spirituele Beurs Expo's en festivals van Bloom. Sinds 30 jaar organisator van de grootste en leukste spirituele events van België, dit in verschillende steden in het land.

Een vleugje geschiedenis

De oprichter én bezieler van de eerste Spirituele Expo's (toendertijd Parascoop-beurzen) was Daniël Vanooteghem, doctor in de wetenschappen van opleiding, maar bovenal een getalenteerd en gepassioneerd astroloog. De eerste Spirituele Expo vond plaats op 19 en 20 mei 1990 in Kortrijk Xpo. Heden richt dochter Eva Vanooteghem de Spirituele Expo's van Bloom in.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de events van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom