Home

Overige

Mijn account

Standhouder worden: verruim je actieradius

Spirituele Beurzen Expo Website Najaar 2021 Bloom 2

Deelnemen als standhouder aan de Spirituele Expo's van Bloom tijdens het najaar 2021. Elk jaar gaan er namelijk gemiddeld zo'n 25 events van Bloom uit, waarmee deze op spiritueel en bewustzijnsverruimend vlak de grootste beursorganisator is in Vlaanderen. De Spirituele Expo's bieden elke man en vrouw de gelegenheid om kennis te maken met bewustzijnsverruimende onderwerpen. Tijdens dit event kan de bezoeker gratis demonstraties bijwonen omtrent een gevarieerd aanbod aan onderwerpen zoals Hypnose, Holistisch genezen, Astrologie, Kaartleggen, Tweelingzielen etc. Verder hebben we telkens ook heel wat verkoopstanden te gast, die hun unieke producten voorstellen, zoals boeken, beelden, sieraden, essentiële oliën, wierook, kleding enzovoort. Tot slot wordt de bezoeker de mogelijkheid geboden om een persoonlijk consult aan te gaan bij een life coach, kaartlegger of astroloog.

Standhouders Spirituele Expo Cijfers Bloom 2021 Plat

Vergroot je actieradius

... en plaats je praktijk, winkel, dienst tijdens onze events als exposant/spreker/adverteerder in de kijker.

Standhouders Spirituele Expo Cijfers Bloom 6

Sfeerbeelden

Standhouder worden

Exposant worden op één van onze Spirituele Expo's in 2021? Dit kan uiteraard. Vul hieronder jouw gegevens en volgende vragen in en wij contacteren jou binnenkort. Op zoek naar meer info, praktische informatie? Download hieronder onze beurskit. De data van dit voorjaar (onder voorbehoud) vind je alvast ook in dat document terug. Een overzicht van welke maatregelen de organisatie in acht neemt met betrekking tot corona, vind je tevens hieronder.

Beurskit Spirituele Expo najaar 2021

De voorwaarden als standhouder kan je hier nalezen.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom