Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

PREVIEW // Jouw Ascendanthoroscoop voor 2023 - 2024

Astrologie
Bloom
22/09/2023
PREVIEW // Jouw Ascendanthoroscoop voor 2023 - 2024

De Ascendant is volgens de astrologie een samenkomst van tijd en ruimte. Om de Ascendant te berekenen moeten we immers de geboortedatum, de precieze geboorteplaats en het exacte geboorte-uur van de geborene kennen. De Ascendant bepaalt hoe we ons aan de buitenwereld tonen, hoe we op onze omgeving overkomen. Het is alsof wij als mens een masker dragen in de buitenwereld. Op die manier kunnen we in contact komen met andere mensen. Dit masker (de Ascendant) schermt de ware ‘ik’ af van de omgeving. Ontdek wat de komende twaalf maanden voor jou in petto hebben in de volledige Ascendanthoroscoop voor 2023 én 2024 of krijg een voorproefje in deze gratis preview!

De Ascendant bepaalt volgens de astrologie tal van individuele kenmerken, zoals onze fysieke verschijning, de algemene gezondheidstoestand, de zwakke plekken op fysiek vlak, de vermoedelijke constitutie, de kleur van het haar en de ogen, de gestalte en het gewicht. Uiteraard moet men hier abstractie maken van het ras en rekening houden met erfelijkheidsfactoren. Zo zijn Tweelingascendanten gemiddeld langer dan andere mensen, Stierascendanten kunnen geblokt van constitutie zijn enz…, dit natuurlijk allemaal binnen de familietendensen. De Ascendant kan bepalen welke kleuren bij ons passen en hoe deze onze persoonlijkheid versterken.

Bereken eenvoudig je Ascendant

Banner Geboortehoroscoop Persoonlijke Horoscoop Bloom 2020gif

In welke thema's mag jij je het komende jaar verdiepen volgens jouw Ascendant? En wat ligt er voor jouw op stapel de komende twaalf maanden? Ontdek het in jouw persoonlijke Ascendanthoroscoop voor 2023 én 2024!

Lets' go!

Stap 1: bereken in welk sterrenbeeld (of beter ‘dierenriemteken’) jouw Ascendant stond op het moment van je geboorte via de handige Bloom-calculator.

Stap 2: lees hieronder de tekst die op jou van toepassing is op basis van de uitkomst van de Bloom-calculator. Heb je bijvoorbeeld in je geboortehoroscoop je Ascendant in het teken Leeuw staan, lees dan de rubriek ‘Ascendant in Leeuw’.

Ascendant in Ram

Sterrenbeeld Ram Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

De afgelopen periode stond voor de Ram-Ascendant in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling en daar ga je de komende maanden op verder borduren. Het kan voor jou als Ram-ascendant zelfs een zeer transformerende tijd worden! Niet alleen op het gebied van werk en carrière, juist ook op het persoonlijke vlak. Is je relatie niet meer wat het behoort te zijn, dan komt hier een einde aan. Ditzelfde geldt voor je job en alle vlakken in je leven die niet meer passen bij wie je werkelijk bent.

Groeitip!

Sta de veranderingen en transformaties toe, wees er niet bang voor en strijd er niet tegen. Het kan pittig en uitdagend worden, zeker. Alleen kom je er uiteindelijk wel veel beter uit.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Stier

Sterrenbeeld Stier Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Als Stier-Ascendant krijg jij het volgende jaar met mooie en interessante astrologische aspecten te maken. Je krijgt hierdoor de kans jezelf te verbeteren op meerdere fronten in je leven. Ook ga je je meer verdiepen in spirituele onderwerpen en ontwikkeling, waardoor je visie verbreed wordt en je nieuwe kansen gaat zien. Dit kan een zeer positieve periode voor je worden, waardoor je jezelf en je leven naar een hoger niveau kunt gaan tillen. Daarvoor zul je wel los moeten laten en soms risico’s moeten nemen, maar dat wordt dubbel en dik beloond.

Groeitip!

Vertrouw op je gevoel, je innerlijke stem en je wijsheid, die leidt jou naar de juiste volgende stap. Ben niet bang om te veranderen, het brengt je juist precies waar je zijn wil.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Er zijn voor jou als Tweelingen-Ascendant ontwikkelingen te verwachten op het vlak van vriendschappen, relaties en samenwerkingen. Dit is niet alleen in je privéleven, ook op zakelijk vlak gaat het een en ander veranderen en vooral verbeteren! De maanden juni en juli 2024 zijn hierin cruciaal, dan lijkt alles tot een climax te komen. Tot die tijd krijg je met gebeurtenissen te maken die je blik gaan veranderen. Op carrièrevlak kun je mooie sprongen maken, zeker wanneer je besluit hulp aan te nemen of samen te werken.

Groeitip!

Sta open voor verbeteringen in je leven en doe je voordeel met de kansen en hulp die je aangeboden wordt. Krijg helder wat je werkelijk wilt en zet daar stappen in.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Van september 2023 tot en met februari 2024 verloopt alles vrij rustig in je leven als Kreeft-Ascendant. Zowel op je werk als in je privéleven. Daarna kun je je een beetje gaan vervelen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Die gaat er vanaf april 2024 komen, mits jij er zelf werk van maakt. Het is belangrijk dat je weet wat je precies wenst te veranderen in je leven en dat je daar actie in onderneemt. Dat geldt ook voor je relatie en vriendschappen. Je krijgt de kans om vernieuwingen aan te brengen, alleen dien jij de juiste keuzes daarin te maken.

Groeitip!

Kom in actie wanneer je veranderingen wenst en maak keuzes die nodig zijn om het voor jou beter of prettiger te maken. Je mag jezelf eens wat vaker centraal stellen.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Leeuw

Sterrenbeeld Leeuw Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Na een hectische en turbulente zomer van 2023, kom je als Leeuw-Ascendant in het najaar in rustiger vaarwater terecht. Je krijgt dan de kans om alles voor jezelf op een rijtje te zetten en emotioneel te verwerken. Dat is ook nodig, aangezien 2024 de nodige veranderingen voor je in petto heeft. Het is belangrijk dat je weet wat je plannen zijn en welke doelen je wenst te bereiken. Dat geeft je in 2024 een hele duidelijke voorsprong. Je krijgt dan namelijk de kans om neer te zetten wat je heel graag wilt.

Groeitip!

Zet niet altijd je job of studie voorop. Denk ook aan jezelf en je eigen behoeftes, maak daar tijd voor vrij. Evenals voor je partner, vrienden en familie.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Maagd

Sterrenbeeld Maagd Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

Als Maagd-Ascendant wil jij graag de touwtjes in handen hebben, je leven verstandelijk benaderen en je niet te veel laten beïnvloeden door emoties. Daarin word je de komende maanden flink uitgedaagd. Zeker in het najaar van 2023, waarin er ontwikkelingen zijn op relatievlak. Je eigen emoties proberen naar de oppervlakte te komen om gevoeld te worden. Er wordt dus het nodige innerlijke werk van je gevraagd het komende jaar. Ga je daarmee aan de slag, dan kun je jezelf op een positieve wijze laten groeien en ontwikkelen.

Groeitip!

Durf de controle los te laten en je blik naar binnen te richten. Op dit vlak is komend jaar heel wat te halen en het ondersteunt je bij het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Als Weegschaal-Ascendant mag je mooie ontwikkelingen verwachten binnen je familie en gezin. Het is belangrijk dat je daar zoveel mogelijk van gaat genieten, dit vindt natuurlijk niet ieder jaar plaats! Verder wordt er veel van je hulp of initiatief gevraagd, zowel zakelijk als privé. Hierdoor wordt de band met andere mensen beter en de kans is zelfs groot, dat je nieuwe mensen in je vriendenkring kunt gaan verwelkomen. Wanneer je af en toe je eigen plan trekt, weet je een juiste balans te vinden tussen andermans en eigen behoeftes.

Groeitip!

Ook al is alles leuk en sta je graag voor iedereen klaar, denk ook regelmatig aan jezelf en je eigen wensen en behoeftes. Dan blijf je het hele jaar door in balans.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Schorpioen

Sterrenbeeld Schorpioen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Je mag als Schorpioen-Ascendant verschillende aspecten in je leven gaan herzien de komende maanden. Je job, studie, relatie en vriendschappen onder de loep nemen en onderzoeken of je nog steeds op de juiste weg bent. Je wordt namelijk uitgedaagd om op allerlei fronten in je leven orde op zaken te stellen en te kijken of je nog wel voldoende voldoening en plezier ervaart. Dat kan soms confronterend zijn en ook verhelderend. Wanneer je dankzij je nieuwe inzichten de juiste veranderingen doorvoert, kan het een fantastisch jaar voor je worden.

Groeitip!

Draag je zorgen en problemen niet alleen. Je hebt veel mensen om je heen die je kunt vertrouwen en die je met alle liefde en plezier willen helpen.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Volg de astrologische webinar met vooruitzichten voor de wereld!
Op locatie (Bloom, Waregem) + online.

Ascendant in Boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Als Boogschutter-Ascendant ben je erg op je vrijheid gesteld. Laat je wederhelft dat te weinig toe, dan kan dit tot fikse botsingen leiden. Vooral in december 2023 en januari 2024. Daarna kan het twee kanten uitgaan. Op carrièrevlak zijn er eveneens de nodige ontwikkelingen te verwachten die je af en toe flink uitdagen. Het gaat er de komende maanden om dat je goed weet wat je wil en daarvoor zorgt, zonder een ander tekort te doen. Wat dat betreft kun je heel veel over jezelf leren.

Groeitip!

Bepaal voor jezelf wat je werkelijk wilt en waar je naar verlangt. Blijf dan scherp en alert, zeker wanneer er ontwikkelingen zijn. Op die manier haal je het meeste uit het komende jaar.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Steenbok

Sterrenbeeld Steenbok Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Van september 2023 tot en met januari 2024 leer je als Steenbok-Ascendant ontzettend veel over jezelf, je leven en alle gebeurtenissen die in je leven plaatsvinden. Dat gaat je in 2024 helpen een betere versie van jezelf neer te zetten en je doelen na te jagen. De band met dierbaren verbetert en wordt hechter, daar mag je zeker naar uitkijken. Wat je carrière betreft, komt alles uiteindelijk op z’n pootjes terecht, ook al ziet het er in eerste instantie onzeker uit. Omdat je tegen die tijd voor jezelf weet wat je wel en niet meer wil, kun je daarin de juiste keuzes maken.

Groeitip!

Laat je inzichten je kompas zijn het komende jaar. Baseer daar je keuzes op en durf er dan op te vertrouwen dat alles zich daarna volmaakt zal ontwikkelen.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Waterman

Sterrenbeeld Waterman Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Tot en met januari 2024 verloopt je leven als Waterman-Ascendant op alle fronten vrij voorspelbaar en kom je tot rust na een bewogen jaar. Je kunt in deze periode letterlijk op adem komen en jezelf voorbereiden op wat komen gaat. Vanaf eind januari 2024 komt planeet Pluto definitief in jouw ascendantteken te staan en dat gaat invloed hebben op alle aspecten in je leven. Hier kun je ontzettend veel van leren, door te ontwikkelen en te transformeren. Sta er dus voor open. Het kan zelfs lijken alsof alle puzzelstukjes van de laatste maanden op hun plek vallen.

Groeitip!

Vrees veranderingen en ontwikkelingen niet, ook al zijn ze onverwacht. Uiteindelijk zijn ze bedoeld voor je persoonlijke groei en transformatie en word je er beter van.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Ascendant in Vissen

Sterrenbeeld Vissen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Als Vissen-Ascendant krijg je veel mogelijkheden om alle veranderingen die eraan zitten te komen, te benutten om je eigen leven te verbeteren. Ook zijn er mogelijkheden om aan een (nieuwe) stabiele basis te bouwen en alles wat je niet meer dient of niet meer bij je past, los te laten. Op die manier creëer je ruimte voor iets nieuws. Dat betekent wel dat je een turbulente tijd te wachten staat, waarin je leven zelden saai zal zijn! Wanneer je daar op de juiste manier mee om weet te gaan, zal het je ontzettend veel brengen.

Groeitip!

Durf mensen en situaties los te laten die niet goed meer voelen. Dat is essentieel om ruimte te maken, nieuwe situaties in je leven te creëren en aan een stevige basis te bouwen.

Lees hier je volledige Ascendant Horoscoop 2023-2024

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Lente-equinox: plant je intenties met Godin Ostara

Op woensdag 20 maart 2024 om 04.07 uur (met Antwerpen als locatie) vieren we het jaarlijks…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Redenen waarom microdosing aan populariteit aan het winnen is

Steeds meer mensen hebben het over microdosing. Dit houdt in dat je een ontzettend kleine…

Lees meer
Astrologie

Volle Maan in Steenbok • 22 juni en 21 juli 2024 • Realiseer je dromen

Op 22 juni en 21 juli 2024 staat de Volle Maan astrologisch gezien in het aardse teken Steenbok.…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom