Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Promo
Spelen met tarot Nicole Smolenaers Boek Bloom webshop front

Spelen met tarot • Nicole Smolenaers

sku: BELA4655
€ 28,50
€ 25,65
Product beschikbaar

Spelen met tarot • Nicole Smolenaers is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

  • Jaarlijks verlof. Fysieke producten worden vanaf 29/07 uitgeleverd.

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Nicole Smolenaers
Aantal pagina's
116
Afmetingen
23 x 16 x 0,8 cm
Bindwijze
Paperback
ISBN
9789090372556
Productcode
BELA4655

Productinformatie

Spelen met tarot • boek • Nicole Smolenaers

Het boek 'Spelen met tarot' van de auteur Nicole Smolenaers biedt jou een concrete houvast bij het (leren) duiden van de tarot. Met decennialange ervaring als tarotist beschrijft Nicole Smolenaers compact de symbolen en boodschappen van alle 78 tarotkaarten. Ze doet dit helder en overzichtelijk aan de hand van afbeeldingen van de Rider-Waite tarot, het meest populaire tarotdeck tot nu toe.

Over iedere tarotkaart is een boek vol te schrijven. Iedere kaartlegger heeft een eigen manier van interpreteren, ontwikkelt zijn eigen taal met de kaarten. Jij dus ook!

Onderzoek en voel welke associaties steeds bij jou terugkomen bij het zien van de grote arcana en kleine arcana. Oefen met diverse kaartleggingen en volg vooral je eigen intuïtie, zodat jij je eigen zuivere taal met de tarot ontwikkelt. Lees, leer, speel en herhaal om zo te ontdekken wat de kaarten jou vertellen.

Dit tarotboek is een geweldig instrument voor zelfreflectie, zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. Spiritualiteit en mindfulness gaan hand in hand met spelenderwijs ontdekken. Het is geen waarzeggen, maar wel waarheid op het moment dat de kaarten open en bloot voor je liggen.

Waarom het boek 'Spelen met tarot' iets voor jou kan zijn?

- voor een mooi moment van zelfreflectie
- voor een breder perspectief op kwesties
- voor het onderzoeken van mogelijkheden
- voor verrassende antwoorden
en... vooral omdat het leuk en fascinerend is.

Over de auteur Nicole Smolenaers

In feite draait in het leven van Nicole Smolenaers (1968) alles om zuivere taal, om vanuit volledige openheid een verhaal helder (op papier) te krijgen. Zowel in haar privéleven als beroepsmatig - ze runt met veel enthousiasme een concept- en communicatiebureau - gaat ze altijd intuïtief te werk.

Vanuit oprechte betrokkenheid heeft deze autodidact snel de essentie te pakken. “Ik geloof in dynamische en organische groei, in constante ontwikkeling. Ik heb geen aversie tegen de goede standaard, geloof echter meer in originaliteit, authenticiteit met een stevig vleugje eigenwijsheid.”

Deze eigen wijsheid is langzaam uitgedijd. Tijdens een lange zoektocht om haar hoogsensitiviteit beter te begrijpen en te kunnen handlen, maakt ze kennis met veel mooie methodieken en disciplines. Hier komt haar intrinsieke motivatie voor Goedstof uit voort. Goedstof is een onafhankelijke organisatie, waar ze samen met Anne de Bruijn haar schouders onder zet, om anderen die zoekende zijn te ondersteunen op hun weg naar meer bewustwording.

Zelf gebruikt ze al sinds haar achttiende de tarotkaarten als een middel om te spiegelen, om alles open en bloot op tafel te krijgen. “De tarot geeft je een breder perspectief en dat kan verrassend zijn, inzichten en verklaringen geven. Een zuiver moment van reflectie.”

Maak kennis met Nicole Smolenaers via onderstaande link:

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review

Beluister hier het luisterfragment

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom