Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

De complete Gypsy Waarzegset

sku: BELA4379
€ 26,95
Product beschikbaar

De complete Gypsy Waarzegset is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Fabio Vinago
ISBN
9789072189158
Inhoud
Boek (160 pagina’s) + 54 full colour kaarten
Afmetingen
20 x 15 x 3,5 cm
Taal
Nederlands
Productcode
BELA4379

Productinformatie

De complete Gypsy waarzegset - Fabio Vinago - boek + 54 kaarten

De kunst van de zigeuners als inspiratie voor je dagelijkse leven

'De complete Gypsy waarzegset' biedt je inspiratie voor je dagelijkse leven. Toekomstvoorspellingen hebben ons in de loop der geschiedenis steeds bijzonder geïntrigeerd. De Gypsykaarten kennen een lange geschiedenis van waaruit de combinaties van het medaillon en de fraaie betekenissen op de kaarten op een gedetailleerde manier geduid kunnen worden. De set bevat 54 kaarten een een toegankelijk boek om te leren kaartleggen met deze bijzondere set. Deze zigeunerkaarten zijn een ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst. De legpatronen in dit boek zijn zodanig samengesteld dat ze op elke situatie kunnen toegepast worden. De Gypsykaarten openen een nieuwe poort en leren ons anders kijken naar veelbevraagde levensthema’s. Ze zullen jouw perceptie van de buitenwereld aanscherpen. De Gypsykaarten worden op een welbepaalde en unieke manier opengelegd en gelezen. De patronen die in dit boek worden beschreven, fungeren niet louter als spiegel, maar zijn ook een handige tool om te achterhalen hoe een bepaalde situatie zijn verloop zal kennen.

Over de auteur Fabio Vinago

Fabio Vinago heeft dit boek in makkelijke en begrijpbare taal geschreven om het leggen van de Gypsykaarten toegankelijk te maken voor iedereen. Dit is het eerste boek over dit orakelsysteem en het vormt een uniek instrument om zicht te krijgen op de kunst van de Gypsies. Fabio is een ervaringsdeskundige in het lezen van de Gypsykaarten. Als psychisch medium heeft hij ruimschoots de werking van dit kaartendeck bewezen.

Reviews

Conny

Mooie boek en mooie kaarten. Overzichtelijk en duidelijk. Ik ben goed aan oefenen en ben zooo blij met de boek en de kaartjes. Je hebt dat top gedaan. En dat kan ook niet anders met iemand als u. Tot ziens

Miran

Vandaag mijn bestelling 'de complete gypsy waarzegzet' ontvangen. Fabio ... WAUWWWW! wat compleet, mooi geïllustreerd en makkelijk te lezen. Ik ben er bij lange na nog niet .. Ga beginnen en proberen maar zal jou altijd blijven contacten.?

Carla

ik heb van de week de set binnen gekregen, en ga er zeker mee aan de slag, ziet er goed uit en is duidelijk beschreven, ga zo mijn eerste legging doen. Carla

Toon alle reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom