Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Tarot en Valentijn: wat onthullen de kaarten?

Kaartleggen
Bloom
09/02/2023
Tarot en Valentijn: wat onthullen de kaarten?

Februari luidt een seizoen vol liefde in. Diners bij kaarslicht, romantische geschenken en passionele nachten staan ongetwijfeld op de planning voor velen. Of je nu een happy single bent of een liefdevolle relatie hebt, voor iedereen ligt er een verwachtingsvolle maand in het verschiet. Je vraagt je misschien af wat het universum voor jou in petto heeft, of je wil misschien een specifieker beeld krijgen van wat je partner heimelijk plant. Deze tarot kaartleggingen ontrafelen wat jij mag verwachten van Valentijnsdag!

Nu Valentijnsdag voor de deur staat is dit het perfecte moment om je tarot kaarten onder het stof vandaan te halen. Wie weet verrast een geheime aanbidder je wel, of overdondert je partner je met een romantische overnachting. Hoe dan ook, het kan nooit kwaad om eens een blik te werpen op de tarot kaarten.

Tarot Tips

  • Reinig je kaarten met salie. Zo zijn je kaartleggingen extra accuraat.
  • Mediteer enkele ogenblikken met je tarotkaarten in je hand, terwijl je nadenkt over je vraag of dilemma.
  • Neem een foto van je kaartlegging. Zo kun je altijd op een later ogenblik de legging raadplegen.
  • Onthoud dat je lot niet vast staat. Jij hebt nog altijd de regie in handen.

Meer tarot tips lezen? Raadpleeg zeker dit artikel.

De Valentijn Tarot kaartlegging voor singles

Ben je single? En ready to mingle? Dan is deze kaartlegging voor jou. Deze legging heeft de vorm van Cupido’s pijl en bestaat uit zes kaarten. Deze zes kaarten geven je een inkijk in jouw eigen toekomst. Ligt liefde in het verschiet? Wanneer mag je iemand in je armen sluiten?

Tarot En Valentijn Single Kaartlegging

Kaart 1: De huidige situatie

Deze kaart onthult waar je hart ligt. Misschien ben je al een poosje vrijgezel en wil je niets liever dan een maatje vinden. Of misschien is het tegendeel wel waar en ben je juist heel tevreden met je vrijgezelle bestaan. Deze kaart onthult het allemaal.

Kaart 2: De prins op het witte paard

We hebben allemaal wel eens gefantaseerd over de ideale partner. Bruin haar, bruine ogen en een reeks witte tanden zijn kenmerken waar we allemaal voor vallen. Maar deze tarot kaart vertelt je werkelijk wie je ideale partner is. Er bestaat namelijk een verschil met wat we willen hebben en wat we nodig hebben.

Kaart 3: Wat jij bijdraagt aan een relatie

Het is gemakkelijk om eisen te stellen aan een potentiële partner, maar heb je weleens stilgestaan bij jouw positieve en negatieve eigenschappen? Deze kaart werpt licht op jouw kwaliteiten. Handig bij het aanmaken van een dating profiel!

Kaart 4: Obstakels

Zoals in elke klassieke kaartlegging mag de kaart die de obstakels aanduidt niet ontbreken. Deze kaart geeft je een duidelijk beeld van eventuele externe obstakels. Wie staat jouw liefde in de weg? Een jaloerse ex misschien?

Kaart 5: Zelfinzicht

Bleek jouw vorige kaart geen obstakels te onthullen? Dan toont deze kaart je wel waar het schoentje wringt. Jijzelf kunt namelijk ook roet in het eten gooien. Twijfels, onzekerheid en jaloezie kunnen zomaar de oorzaak zijn dat jij je eigen geluk saboteert.

Kaart 6: What’s next?

Deze kaart is de toekomstkaart. Wat is de volgende stap? Duurt het nog even voordat jij je match made in heaven tegen het lijf loopt? Of hoor je de trouwklokken al luiden?

De Valentijn Tarot kaartlegging voor de koppels

Of je nu langdurig een relatie hebt, een friend with benefits hebt of gewoon tot over je oren verliefd bent, deze Valentijn Tarot kaartlegging werpt nieuw licht op je liefdessituatie. De kaarten tonen je de positieve kanten van je situatie, zaken die verbeterd kunnen worden en het waarschijnlijke verloop ervan.

Tarot En Valentijn In Love Kaartlegging

Kaart 1: Jij

Deze kaart biedt inzicht in hoe jij bestaat in een relatie of een romantische situatie. Wie ben jij en wat heb jij te bieden? Stel jij je dominant op of juist nederig? Deze kaart geeft antwoord.

Kaart 2: Jouw partner

Deze kaart weerspiegelt jouw partner of je fling. Liefde maakt blind, maar deze kaart vertelt je exact wie je partner of scharrel werkelijk is en wat hij of zij inbrengt in de relatie.

Kaart 3: De goede kanten

Deze kaart vertegenwoordigt alle mooie, goede en positieve elementen in jullie relatie. De tarotkaart die op deze plaats landt, toont alle redenen waarom jullie gekozen hebben voor elkaar.

Kaart 4: De slechte kanten

Maar elke relatie of verbinding heeft ook slechte kanten. Wat zijn jullie verbeterpunten? Deze kaart vertelt je wat jullie werkpunten zijn en wat er stroef loopt. Als je nog maar net een prille relatie hebt, vertelt deze kaart je welke problemen er schuilen onder de oppervlakte.

Kaart 5: Het verloop

Deze kaart onthult het verloop van je liefdessituatie. Wat staat er in de sterren geschreven voor jullie? Eventueel een huwelijk? Een kind? Of scheiden jullie wegen? Deze kaart geeft je een glimp van de toekomst. Echter staat niks in steen geschreven. Als de kaart negatief lijkt, dan hebben jullie nog altijd zelf de touwtjes in handen. Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie problemen onder ogen te komen en samen te bouwen aan een stabielere relatie.

In de Bloom Shop: tarotboeken en -kaarten

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Avontuur in de Dolomieten: Ontdek de Magie van Alta Via 1

De Dolomieten, een adembenemend bergmassief in Noord-Italië, zijn al lang een trekpleister voor…

Lees meer
Inspiratie

Bekende mediums op de Spirituele Bloom Fair Antwerpen op zat. 11 en zon. 12 november

Je kan op de Spirituele Bloom Fairs altijd bij verschillende mediums terecht. Maar ook in de…

Lees meer
Astrologie

Nieuwe Maan in Weegschaal • 14 oktober 2023 • De kracht van verandering

Op 14 oktober 2023 om 19u54 rijst de Nieuwe Maan in Weegschaal. Een bijzondere Nieuwe Maan die…

Lees meer
Bloom 2 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom