Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

De wereld is een toverbal: geen mens weet hoe hij worden zal.

We zijn meer dan ooit verbonden met de rest van de wereld. We leren elke dag bij over nieuwe culturen en wondermooie verborgen pareltjes. De wereld heeft met zijn kleurrijke diversiteit dan ook zoveel te bieden, net als een toverbal. Van welke plaatsen, mensen, tradities... word jij gelukkig? Wat geeft jou hoop als het even tegenzit? Elke Bloom'er is uniek, net als hun verhalen. Deel ze en lees ze!

Jouw feedback

Disclaimer: Bloom behoudt het recht om ongepaste, onoprechte en off topic inzendingen te verwijderen.

De wereld is een toverbal is...

mirabay

261 dagen geleden

Als ik vanuit mijn hart leef en mijn hart laat zingen, geniet van ieder moment, met bezieling leef is het leven een wonder. Het is een keuze vol bijzonderheden.

Johanna

297 dagen geleden

De wereld wordt alleen slechter kinderen krijgen niet de juiste opvoeding kijk maar naar de criminaliteit wordt steeds erger ook bij al hele jongen mensen

Ronald Beekman

1482 dagen geleden

Mijn gehoor was behoorlijk minder geworden , met name de hoge tonen waren afgestormd, gezien mijn leeftijd (70 ) een voorspelbaar gegeven. Maar nu luister en hoor ik weer de vogels fluiten, ook de vogels die ver weg antwoord geven ! Mijn enige actie is dat ik mijn chakra’s heb schoongemaakt door ze Zelf iedere ochtend met mijn handen te Healen (kleine OorChakra, Anja Chakra, kleine achterhoofd Chakra en voorhoofd Chakra) Zie pranic healing, Master Chora Kok Sui

Mike

1539 dagen geleden

Een wandeling door onze wondermooie natuur brengt mij tot rust. Dan is er even geen ruimte voor slecht nieuws, geweld, haat... Enkel één zijn met wat de aarde ons biedt!

Eve

1539 dagen geleden

Elke keer ik op reis ga ontdek ik een nieuwe cultuur, traditie die me inspireert. Dat hoeft niet eens zo verschillend te zijn met de onze. Gewoon Italianen die gepassioneerd over pasta praten, dat kan mij al gelukkig om deel uit te maken van deze wereld.

Hanne

1539 dagen geleden

Wanneer ik mijn dochter afzet in de kleuterklas, en zie hoe al die unieke, verschillende kleuters van verschillende afkomsten samen spelen. Zij zien geen kleur, sociale klassen of geslacht, zij zien enkel een speelmaatje. Dat geeft me hoop voor de toekomst!

Bloom 4 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom