Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Pars Fortuna of je Gelukspunt in je horoscoop

Pars Fortuna Bloom 2202 Header 1000x400

Na de afgelopen jaren kunnen we allemaal wel een beetje geluk gebruiken in ons leven. Dan is astrologie een geweldige tool om ons te helpen ons Gelukspunt, of Pars Fortuna, te ontdekken. Je geboortehoroscoop onthult namelijk niet enkel je zonneteken, je maanteken en je ascendant, maar ook je gelukspunt. Dat laatste is een astrologisch punt waaruit we kunnen afleiden op welk levensdomein je je heel comfortabel voelt en waar je de ultieme vreugde vindt.

Het geluk dat voor jou weggelegd is volgens je horoscoop

Het Gelukspunt is een zogenaamd 'Arabisch' punt in de astrologie, omdat het ontdekt werd door de Arabische astroloog Al-Biruni. Dit astrologisch punt geeft zowel informatie over hoé je het geluk kunt vinden, alsook wáár je het zult vinden. Het Pars Fortuna leert ons exact waar jij voldoening uit haalt en wat jou geluk verschaft. Velen onder ons hebben in feite maar één doel in dit leven: gelukkig worden. Het Pars Fortuna wijst ons de weg.

Het Pars Fortuna wordt berekend op basis van je zonne- en maanteken. De wiskunde hierachter is vrij ingewikkeld, omdat er ook nog eens rekening wordt gehouden met een geboorte overdag of ’s nachts. Gelukkig hoef jij je hoofd niet te breken over deze wiskundige formules en kan je deze handige QR-code scannen om zo, in een handomdraai, jouw Gelukspunt te berekenen.

Bereken de positie van Pars Fortuna in je horoscoop
& kom te weten wanneer jij je het gelukkigst voelt!

Hoe ga je te werk?
1) Bereken hieronder jouw Pars Fortuna (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat in je horoscoop je Pars Fortuna in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Pars Fortuna in Stier'.

Opgelet!

Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over Pars Fortuna in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Pars Fortuna of je Gelukspunt in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom