Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Gelukspunt of Pars fortuna in het teken Waterman

Na de afgelopen jaren kunnen we allemaal wel een portie geluk gebruiken in ons leven. Dan is astrologie een geweldige tool om ons te helpen ons Gelukspunt, of in astrologisch vakjargon, onze Pars Fortuna te ontdekken. Je geboortehoroscoop onthult namelijk niet enkel je zonneteken, je maanteken en je ascendant, maar ook je gelukspunt. Dat laatste is een astrologisch punt waaruit we kunnen afleiden op welk levensdomein je je heel comfortabel voelt en waar je de ultieme vreugde vindt.

Pars Fortuna Bloom 2202 WATERMAN

Gelukspunt in het teken Waterman

Met het Gelukspunt in Waterman wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld. Je bent erg begaan met je medemens, en dat is meteen ook de reden waarom je zo actief bent bij allerhande humanitaire projecten. Je vindt pas rust en voldoening wanneer je je idealen kunt uitdragen. Je ontwikkelt een eigen werkwijze, zonder dat je je hierbij aan banden laat leggen.

Met het Pars Fortuna in Waterman ben je van nature een pionier, met name in humanitaire domeinen. Je bent realistisch en daardoor zie je de zaken soms iets te zwart-zit. Je beseft maar al te goed hoe mooi de wereld kan zijn, maar tegelijkertijd ben je je uitermate goed bewust van het feit dat de wereld ook een plaats is waar verschrikkelijke dingen gebeuren. Daardoor voel je meer dan je medemens de drang om de wereld te verbeteren.

"I choose gentleness… Nothing is won by force. I choose to be gentle. If I raise my voice may it be only in praise. If I clench my fist, may it be only in prayer. If I make a demand, may it be only of myself."

Max Lucado

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom