Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Voeding als levenskracht

sku: BELA4640
€ 32,00
Product beschikbaar

Voeding als levenskracht is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Sabine Martens
Aantal pagina's
272
ISBN
9789085750901
Afmetingen
24,2 x 16,8 x 1,3 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4640

Productinformatie

Voeding als levenskracht - boek - Sabine Martens

Welk stofwisselingstype ben jij?
Dit boek 'Voeding als levenskracht' van Sabine Martens toont aan dat een lichaam een complex iets is en elk lichaam anders is. Het is belangrijk te beseffen hoe jouw lichaam reageert en werkt. Als je weet en eet wat jouw lichaam nodig heeft, dan kan je voeding omzetten in levenskracht. Want voeding is zo veel meer dan calorieën, mineralen en vitamines. Het is energie, het zijn bouwstoffen die jou in een positieve of negatieve spiraal kunnen brengen en kleine aanpassingen in je voedingspatroon kunnen tot grootse resultaten leiden.

In dit boek vertelt de auteur hoe je kunt uitzoeken welk stofwisselingstype je bent en welke voeding jouw type nodig heeft. In tegenstelling tot wat heel wat beroemde (en beperkende) diëten (zoals het keto- of proteïnedieet) beweren, heeft elk lichaam eiwitten, koolhydraten en vetten nodig, al verschillen de verhoudingen per type. ‘Gezonde’ voeding is niet voor iedereen gezond en al zeker niet de vegetarische levensstijl. En te veel rauwkost of ‘raw food’ schaadt meer dan het baat.

En dan is er nog de overgang en de menopauze! Voor velen een rollercoaster die alles ondersteboven haalt, maar dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Door jouw voeding op jouw stofwisselingstype af te stemmen kan je hormonale veranderingen opvangen. En zo wordt deze periode niet het einde, maar net de boeiendste fase van jouw leven.

Alhoewel dit boek een hoofdstuk over de menopauze bevat, zijn alle andere hoofdstukken voor iedereen interessant: jonge vrouwen, mannen, kinderen en ouderen.De auteur werkt ook twee volledige, lekkere en voedzame dagmenu’s per stofwisselingstype uit.

Over de auteur

Sabine Martens is apotheker en stofwisselingscoach. Ze specialiseerde zich in de overgang en menopauze. Ze heeft een eigen praktijk in Brugge. Daarnaast geeft ze ook nog kooklessen en organiseert ze themadagen.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom