Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Pluto in je horoscoop + Gratis berekening

Pluto in teken astrologie bloom sterrenbeeld 700x300 ok

De diepgravende Pluto als planeet heerst over het waterteken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Daarom slaat de interpretatie van Pluto in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Pluto brengt onbewuste patronen aan het licht.

De openbaring van je onderbewustzijn

”Pluto dwingt je om je problemen en zielenroerselen onder ogen te komen en aan te pakken.”

Pluto vervult in de Griekse mythologie de rol van Hades, de heerser van de onderwereld. Dit beschrijft dan ook perfect de rol van deze planeet in onze horoscoop: de verborgen energie, het onderbewustzijn. Iedereen is onderhevig aan onbewuste gevoelens, innerlijke drang en onderdrukte emoties. Het verschil zit ‘m in hoe je daarmee omgaat. Pluto in je horoscoop bepaalt hoe bekwaam jij bent in het loslaten van oude gedragspatronen en irrelevante vooroordelen. De dwergplaneet Pluto staat ook in voor de harde, onverwachte gebeurtenissen in je leven, die je meedogenloos moet ondergaan. Pluto verwijst eveneens naar individuele energiebronnen die zich verenigen in een enorm krachtreservoir. Daarom is je economische succes, status en macht afhankelijk van de plaatsing van deze planeet in je horoscoop. Pluto ontfermt zich astrologisch gezien tevens over criminele activiteiten en zaken die beter het daglicht niet zien, daarom wordt hij steeds in verband gebracht met desastreuze ontwikkelingen en allerlei rampen. In je persoonlijke leven kan dit zich uiten in tegenslagen, trauma’s en diepe littekens op je ziel. Pluto dwingt je om je problemen en zielenroerselen onder ogen te komen en aan te pakken. Ga je dit niet uit de weg en neem je je verantwoordelijkheid op, dan ondersteunt de planeet je in de positieve zin.

Bereken de positie van Pluto in je horoscoop
& ontdek de invloed van Pluto op jouw leven

Hoe ga je te werk?
1. Bereken hieronder jouw Plutoteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Pluto in Maagd stond bij je geboorte.
2. Lees vervolgens de bijhorende tekst: Pluto in Maagd.

Opgelet!
Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over de plaatsing van Pluto in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Pluto in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom