26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Saturnus in Vissen 08/03/2023: realisering van wensen & dromen

Astrologie
Bloom
12/03/2023
Saturnus in Vissen 08/03/2023 t/m 26 mei 2025 realisering van wensen & dromen

Op woensdag 8 maart 2023 ruilde de plichtsgetrouwe, maar beperkende Saturnus het luchtteken Waterman in voor het waterteken Vissen om er tot en met 26 mei 2025 te blijven. De planeet van ambitie en daadkracht zal hier meer dan twee jaar vertoeven voordat ze verder trekt naar het vurige teken Ram. Welke uitwerking deze Saturnus/Vissen-combinatie zal hebben op je persoonlijke leven, lees je hier.

Eerste Hulp Bij Lastige T Ransits Bloom Online planeten

Planeet Saturnus verhuist naar Vissen: 08 maart 2023 t/m 26 mei 2025

”Het blijft in deze periode niet bij vage plannen of ideeën.”

Deze belangrijke energieshift vond plaats op 8 maart 2023. Dan verhuist de plichtsbewuste en ernstige planeet, Saturnus, – na ruim twee jaar in Waterman vertoefd te hebben – naar het sensitieve waterteken Vissen. Saturnus blijft tot 26 mei 2025 in Vissen staan. De invloed die Saturnus uitoefent in Vissen is op z’n zachtst gezegd een verademing in vergelijking met de invloed ervan in Waterman. Vooral de hooggevoelige personen (HSP’ers) onder ons varen wel bij deze constellatie. Saturnus in Vissen heeft een beschermend effect op hen. Onder deze planeetstand pikken ze minder makkelijk de gevoelens en emoties op van hun omgeving, wat hen een stuk minder kwetsbaar maakt.

Maar anderzijds zorgt deze kosmische combinatie ervoor dat je moeilijkheden ondervindt in het uiten van je eigen gevoelens en emoties. Je zult vaker de behoefte ervaren om je terug te trekken, om zelf je gevoelens en gedachten op een rijtje te zetten. Saturnus in Vissen leert je de tijd te nemen voor jezelf en op een gezonde manier je grenzen af te bakenen. Bovendien maakt deze Saturnus-in-Vissen-invloed je wensen en dromen concreter. Het blijft in deze periode niet bij vage plannen of ideeën. Je bent in staat om praktischer en realistischer te zijn, zeker wanneer je de tijd neemt om te bezinnen. Je bent minder vatbaar voor illusies of bedrog, omdat je steviger met beide benen op de grond staat.

De kans dat je je gaat interesseren voor spiritualiteit of alternatieve geneeswijzen is groot. Saturnus stimuleert je om je interesses te concretiseren, om er zo op je eigen manier mee aan de slag te gaan. Je kunt op dat vlak echt wel vooruitgang boeken, want Saturnus in Vissen gaat namelijk over spiritualiteit gecombineerd met de aardse werkelijkheid.

Beslissingen nemen kost in deze periode wellicht iets meer tijd, maar je betrekt wel je gevoel en je intuïtie bij elke overweging. Hiermee vergroot je de slaagkans van je plannen en beslissingen. Bovendien voel je je door deze Saturnus/Vissen-combinatie veel verantwoordelijker voor alles wat je onderneemt. Je beseft dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je persoonlijke levenssituatie en dat alleen jij die kunt veranderen. Het ligt niet buiten jezelf, wat op zich een positieve en krachtige evolutie is.

Vooral degenen met de Zon of Maan in Vissen geplaats, of met een Vissen-ascendant zullen de invloed van deze kosmische constellatie heel duidelijk merken. Sta open voor andere zienswijzen, methodes en neem de tijd om die op je te laten inwerken. Dan kan er iets duurzaam ontstaan.

Geïntrigeerd door astrologie?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Lente-equinox 2024: wat mag jouw sterrenbeeld verwachten?

Het einde van de winter en de start van een nieuw begin: de lente-equinox wordt beschouwd als het…

Lees meer
Astrologie

Venus in Steenbok • 24 januari tot 16 februari 2024 • Wees toegewijd

Op 24 januari 2024 verhuist Venus van het sterrenbeeld (of liever dierenriemteken) Boogschutter…

Lees meer
Inspiratie

Goede voornemens? Maak een plan!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Hét moment bij uitstek om de jaarlijkse goede voornemens weer boven…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom