Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Astrolijn: WhatsApp, SMS, bel of mail met een online medium of coach

Astrolijn van Bloom maakt Whatsappen/SMS'en, mailen en chatten met kaartlegsters, mediums en coaches mogelijk. En dit via het kanaal dat jij verkiest: SMS/WhatsApp, Skype videochat of mail. Ons team van online life coaches, professionele online helderzienden, ervaren online kaartlegsters en mediums, astrologen of betrouwbare paragnosten staan klaar voor jou. Waarom via de astrolijn opteren voor een online medium? Eenvoudig, wij bieden:

  • Astrodienst van Bloom biedt jou: enkel de beste coaches, online astrologen, life coaches, mediums, helderzienden, paragnosten

  • Direct antwoord op die belangrijke vraag waarmee jij zit

  • Contact mogelijk via SMS/WhatsApp, Skype videochat en mail

  • Lees de beoordelingen van mensen die jou voorgingen onderaan deze pagina

  • Reeds 30 jaar expertise

Hoe wens jij contact met een online medium? Maak je keuze:

Life coach zoeken Belgie Nederland

Een online medium contacteren via de Astrodienst van Bloom

De Astrolijnen en Astrodienst van Bloom is er voor eenieder. We kampen namelijk allen wel met onduidelijkheden, onvoorziene situaties én onbeantwoorde levensvragen. Kan ook jij wel wat extra advies, een inzicht of een eerlijke mening gebruiken? Of gewoon een luisterend oor? Contacteer hierboven de coach, kaartlegster, astroloog, medium op die wijze die jou het beste uitkomt (via mail, SMS/WhatsApp, Skype). Een snel en eerlijk antwoord gegarandeerd.

Privé consult met een kaartlegster & astrologe Rosa bij Bloom in Waregem

Woon je in de buurt en ben je op zoek naar een privé consult met een betrouwbare coach, kaartlegster, astroloog,...? Dat kan bij Bloom in Waregem. Rosa biedt verschillende formules aan om in te spelen op ieders unieke behoefte. Op zoek naar een prognose op korte termijn? Of toch eerder geïnteresseerd in een diepere analyse van je geboortehoroscoop? De keuze is aan jou. Rosa biedt je inzichten op elk niveau en maakt gebruik van de astrologie en het kaartleggen. Maak hier een afspraak.

Persoonlijke 1-op-1-consultatie bij een coach in BE & NL

Houd je eerder van het persoonlijk contact en ben je meer te vinden voor een life coach op locatie in België of Nederland? Krijg via deze link een overzicht van ervaren coaches en betrouwbare, alternatieve dienstverleners in jouw regio te zien en maak vandaag nog een afspraak.

SMS-dienst voorwaarden

Reacties van anderen

Jouw portie inspiratie, elke dag opnieuw

Sarina je bent top! Vriendelijk, direct to the point en je zit er steeds pal op!

Ellen

Consult via Bert: to the point, duidelijk en het komt allemaal uit. Alsof Bert mij al jaren kent en mijn situatie perfect kan inschatten. En dit zonder mij te kennen. Bedankt Bert, jouw antwoorden bieden mij een grote steun aan.

Yannick

Heb recent een e mail consult gevraagd en uitgebreide uitleg gekregen; zeer tevreden over nu enkel afwachten naar het resultaat...

Nadia

Dank u wel Bert voor de duidelijke voorspelling. Je kunt mijn situatie heel goed inschatten! Een prachtig consult! Dank u.

Kris Wandels

Heel duidelijk in de uitleg en specifieke details. Nu geduld hebben en op tijd vertrouwen. Dankjewel!

Hensen

Net mijn tweede email ontvangen van Bert. Je bent duidelijk, vertelt zaken die je echt niet weet... en toch! Ja, verrassend! Ik vind dat je dat super doet!!

Nancy Swartelé

Het was een duidelijke uitleg en vandaag is de "voorspelling" uitgekomen. Dank je wel Bert

Severine

Het was een mooie reading en heel duidelijk. Het heeft me goed geholpen.

Kim

Super! Mijn gevoel werd bevestigd! xxx

Lieve

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom