Home

Overige

Mijn account

Standhouder worden: verruim je actieradius

Inschrijven als standhouder voor de Spirituele Expo's van Bloom op diverse locaties en data in Vlaanderen tijdens het voorjaar 2023. Elk jaar gaan er namelijk gemiddeld zo'n 25 events van Bloom uit, waarmee deze op spiritueel en bewustzijnsverruimend vlak de grootste beursorganisator is in Vlaanderen. De Spirituele Expo's van Bloom bieden elke man en vrouw de gelegenheid om kennis te maken met bewustzijnsverruimende onderwerpen. Wat kan de bezoeker verwachten van een Spirituele Expo?

  • Tijdens de Spirituele Expo's van Bloom kan de bezoeker gratis demonstraties bijwonen omtrent een gevarieerd aanbod aan onderwerpen zoals Hypnose, Holistisch genezen, Astrologie, Kaartleggen, Tweelingzielen, Werken met Engelen etc.
  • Verder hebben we telkens ook heel wat verkoopstanden te gast, die hun unieke producten voorstellen, zoals boeken, beelden, sieraden, essentiële oliën, wierook, kleding enzovoort.
  • Tot slot wordt de bezoeker de mogelijkheid geboden om een persoonlijk consult aan te gaan bij een life coach, kaartlegger of astroloog.
Standhouders Spirituele Expo Cijfers Bloom 2021 Plat

Vergroot je actieradius

... en plaats je praktijk, winkel, dienst tijdens onze events als exposant/spreker/adverteerder/sponsor in de kijker.

Standhouders Spirituele Expo Cijfers Bloom 6

Sfeerbeelden

Standhouder worden

Exposant worden op één van onze Spirituele Expo's in 2023? Dit kan uiteraard. Vul hieronder uw gegevens en volgende vragen in en wij contacteren u binnenkort. Op zoek naar meer info, praktische informatie? Download hieronder onze beurskit. De data van de Spirituele Expo's tijdens het voorjaar 2023 vindt u alvast ook in dit document terug.

Beurskit Spirituele Expo voorjaar 2023

Benieuwd naar onze werkwijze als organisator, naar de tarieven van de standen, naar de mogelijkheid om een lezing te geven en/of je flyers te laten verdelen onder onze beursbezoekers? Download hier de recentste beurskit met betrekking tot de Spirituele Beurzen die in het voorjaar 2023 van Bloom uitgaan:

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons via hallo@bloom.be of vul onderstaand webformulier in.

Meld je nu aan als standhouder of contacteer ons met aanvullende vragen

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom