Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Kleine Lenormand Leggingen Werkboek

sku: BELA4611
€ 21,50
Product beschikbaar

Kleine Lenormand Leggingen Werkboek is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
200
Bindwijze
Paperback
Afmetingen
21 x 14,3 x 1,7 cm
ISBN
9789072189349
Productcode
BELA4611

Productinformatie

Kleine Lenormand Leggingen Werkboek - Erna Droesbeke

De originele legpatronen en symboliek voor de Kleine Lenormand

In dit 'Kleine Lenormand Leggingen Werkboek' van Erna Droesbeke leer je de originele legpatronen en symboliek voor de Kleine Lenormand. In 1987 verscheen Erna’s eerste boek over de Kleine Lenormand: ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’. Het was meteen een schot in de roos. Dit boek over de Lenormand werd een wereldprimeur en verscheen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Grieks, Tsjechisch, Russisch, enzovoort. De kracht van ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’ was ongetwijfeld dat het op een bevattelijke manier de betekenis van de Kleine Lenormandkaarten uitlegde.

Erna Droesbeke ontwikkelde tevens belangrijke Lenormandlegmethodes, met name de ‘Methode met Drie Kaarten’ en het ‘Magisch Vierkant met Negen kaarten’, die de basis vormden tot het uitkruisen vanuit de Persoonskaart (P.K.) van de 36 kaarten in de legpatronen van het Hoofdkruis, de Astrologische methode, het Karmisch Kruis en de Partnerrelatie. Om maar enkele te noemen want in haar latere reeks van boeken over de Kleine Lenormand ontwierp zij nog andere legpatronen die leuk waren om de taal van deze unieke kaarten te ontdekken.

In dit boek ‘Kleine Lenormand Leggingen Werkboek’ passeren zowat alle legpatronen de revue die Erna in de loop van de jaren in haar boeken over de Kleine Lenormand heeft uitgewerkt, met o.a. de bespreking van de ‘Vier Elementen in Harten, Klavers, Ruiten en Schoppen’, de ‘Sleutelwoordmethode’, de ‘Ontmoetingskaarten’, het ‘Legpatroon van Vijf’, het ‘Legpatroon van Dertien’, het ‘Ja-Neen-Antwoord’, de methode van ‘Vraag en Antwoord’, of het ‘Legpatroon van Liefde en Relatie in het Magisch Vierkant’.

Met deze nieuwe uitgave over de wereldvermaarde Lenormandkaarten neemt auteur Erna Droesbeke je mee in de wereld van het kaartleggen met de Kleine Lenormand. Dit werk stelt je in staat om patronen in de kaarten te leren ontrafelen en om de finesses van het kaartleggen onder de knie te krijgen.

Over auteur Erna Droesbeke

Auteur Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Van jongs af aan voelde Erna zich tot spiritualiteit en esoterie aangetrokken. In haar volwassen leven schreef ze vele boeken over astrologie, tarot, kaartleggen, aromatherapie en wierook, die in tien talen werden uitgegeven, zoals de ‘Kaartleggen voor iedereen Set’, 'Grote Lenormand Set' en ‘Tarot van Isis’. Dankzij een succesvolle thuispraktijk als astrologe en tarologe en vele tv- en radioprogramma’s duidt zij de (spirituele) weg in het leven via horoscopen, kaartleggingen en cursussen. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgt voor heldere adviezen die meteen kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom