Steffi Vertriest over haar liefde voor miso
Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was, mijn eerste contact met miso. Nope, geen jongen ofzo, wel een dik papje van gefermenteerde soja, dat vaak gebruikt wordt in de traditionele Japanse keuken. Ik had er al veel over gehoord en dus besloot ik het uit de rekken van de biowinkel te halen. Dan kwam de grote smaaktest: ik deed het pakje open en met het puntje van mijn mes proefde ik. Wow, dit overtrof al mijn verwachtingen. Het was anders, en beter. Het smaakte totaal niet zoals het eruit zag (note to self: don’t judge the book by its cover). Het was een smaak die ik niet kon, en nog steeds moeilijk kan beschrijven. Die typische umami smaak... Het verdict? Miso was een blijvertje.
Je hebt 27% van het artikel gelezen
Wat anderen ook lezen
Spiritualiteit
Wicca & de Maan
"Eens per maand, en liefst wanneer de Maan vol is, zullen jullie bijeenkomen op een geheime plaats…
Lees meerInspiratie
Als je vastloopt in je leven
Velen onder ons zullen kunnen beamen dat het leven niet altijd op rolletjes loopt. Natuurlijk…
Lees meerSpiritualiteit
REEKS | Handlezen in een notendop - Deel 3 Handlezen: welk liefdesverhaal vertellen jouw vingers?
In dit artikel gaat handlezer Willem De Baets dieper in op het liefdesverhaal dat je vingers…
Lees meerWord een Bloom’er
-
8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis
-
toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer
-
EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen
-
kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop
-
unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...
Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu
Inloggen / registreren