Steffi Vertriest over haar liefde voor miso
Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was, mijn eerste contact met miso. Nope, geen jongen ofzo, wel een dik papje van gefermenteerde soja, dat vaak gebruikt wordt in de traditionele Japanse keuken. Ik had er al veel over gehoord en dus besloot ik het uit de rekken van de biowinkel te halen. Dan kwam de grote smaaktest: ik deed het pakje open en met het puntje van mijn mes proefde ik. Wow, dit overtrof al mijn verwachtingen. Het was anders, en beter. Het smaakte totaal niet zoals het eruit zag (note to self: don’t judge the book by its cover). Het was een smaak die ik niet kon, en nog steeds moeilijk kan beschrijven. Die typische umami smaak... Het verdict? Miso was een blijvertje.
Je hebt 27% van het artikel gelezen
Wat anderen ook lezen
Kristallen & Edelstenen
Aan de slag met kristaltherapie
Wanneer je met edelstenen en kristallen aan de slag wil gaan, dien je vooraf te weten dat stenen…
Lees meerAstrologie
De Britse koningin Elizabeth II
Op 8 september 2022 overleed de 96-jarige Britse koningin Elizabeth II. Hoewel de Queen al op…
Lees meerAstrologie
Kinderwens? Plan je zwangerschap aan de hand van de Maan
Zwanger worden is niet altijd even evident, iets wat vele vrouwen ongetwijfeld kunnen beamen. Toch…
Lees meer
Word een Bloom’er
-
8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis
-
toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer
-
EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen
-
kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop
-
unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...
Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu
Inloggen / registreren