26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Jouw Marsteken: Mars in Waterman

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Waterman Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Waterman?

”Je doet met Mars in Waterman de dingen op jouw manier, maar je slaagt erin om je doel te bereiken, wat anderen wel in je kunnen bewonderen.”

Met Mars in Waterman voel je je aangetrokken tot nieuwe ideeën en technologieën en je bent dan ook niet de persoon die op een traditionele manier zijn of haar werk zal doen. Je verlangt naar een bijzondere job, anders zal je het snel vervelend beginnen vinden. Met Mars in Waterman kan je bogen op enkele unieke kenmerken zoals je vrijheid van handelen en je doelgerichtheid. Je gaat planmatig te werk maar gaat toch op een unieke manier te werk, zonder daarbij in chaos te vervallen. Deze intuïtieve manier van handelen kan verbazend lijken voor anderen, maar uiteindelijk bereik je met deze manier van werken ook uitstekende resultaten. Je kan met Mars in Waterman veel minder overweg met een gevoel van gevangenschap, zij het in een relatie, een werksituatie,... want dan vecht je je vrij en ben je zeer onvoorspelbaar. Je moet vrijheid hebben van handelen en je moet alles kunnen begrijpen; zo kan je zeer originele, maar ook bizarre ideeën hebben. Je bent het best geschikt voor werk dat snelle resultaten oplevert en als je je inzet voor iets, dan doe je dit met een sterke, nerveuze spanning en volhardendheid. Je doet met Mars in Waterman de dingen op jouw manier, maar je slaagt erin om je doel te bereiken, wat anderen wel in je kunnen bewonderen.

Hoe behaal je met met Mars in Waterman succes in je werk?

In je beroepsleven ben je met Mars in Waterman geplaatst bedachtzaam en je gaat op een heel eigen wijze te werk met een zekere intuïtieve tendens. Je laat weinig je gevoelens merken aan je collega’s en anderen kunnen een grote besluitvaardigheid in je zien. Zelfs in risicovolle, ja zelfs gevaarlijke ondernemingen kan je koel en beslist overkomen, wat je geen windeieren zal leggen. Je leeft voor de toekomst en hebt er grootse ideeën over en voor, maar je zal er rekening mee moeten houden dat je nu en dan ontgoocheld zal raken over de ontwikkelingen.

In je beroepsleven zal je met Mars in Waterman levenslang een moeilijke relatie onderhouden met oversten en bazen, omdat je het gevoel hebt dat deze je remmen in je ontwikkeling. Maar als je dan zelf de macht verwerft, dan kan je ironisch genoeg eigen tirannieke trekjes gaan vertonen.

Je hebt originele methodes waarin systeem steekt, maar die voor de buitenwereld vaak onsamenhangend en ongrijpbaar zijn. Je bent met Mars in Waterman een echte individualist en iedereen moet je eigen manier van doen maar accepteren, wat wel eens tot conflicten kan leiden op de werkvloer. In de loop van je leven is het mogelijk dat je carrière plots als een pijl omhoog schiet, maar daarna treedt er stagnatie en zelfs terugval op, waarna er opnieuw een positieve periode volgt.

Met een Mars in Waterman in bed

Met je Mars in Waterman geplaatst, beschouw je seksualiteit als een middel tot communicatie. Je bent origineel waardoor je steeds iets spannends verwacht op seksueel vlak. Seks is voor jou experimenteel. Je volgt niet steeds alle regels van het spel. Je probeert allerlei nieuwe technieken, houdingen, en erotisch materiaal. Het seksleven van een Mars in Waterman fluctueert. Sommige periodes wil je ongebreidelde seks en veel en andere leef je bijna ascetisch. Er zijn dus zeker wel hoogtes en laagtes te onderscheiden in je seksleven.

Niet zeker waar Mars staat in je geboortehoroscoop?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Word ook Bloomer en ontdek de voordelen – Grote Banner

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom