Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Wendy Jordens

Wendy Jordens

Specialisatie: holistisch therapeut, klachtbehandeling m.b.v. de biotensor

Wat is de oorsprong van jouw fysieke, mentale of emotionele klachten?

Wendy Jordens van Jouw Mojo uit Bornem (Antwerpen) is een holistisch therapeut die graag met jou samenwerkt om de oorzaak van fysieke, mentale of emotionele klachten te onderzoeken. Zij maakt gebruik van de biotensor en het onderbewustzijn om zeer gericht problemen aan te pakken en antwoorden te verkrijgen direct vanuit jouw lichaam. Wendy past verschillende technieken toe zoals NEI, Reiki, klankschaalrelaxatie, schaalwandelen en andere loslaattechnieken om de oorzaken van klachten te verwerken of los te laten.

De biotensor, een energetisch meetinstrument, vergemakkelijkt het maken van contact met je hogere zelf, je lichaam en je energieveld. Wendy biedt 1-op-1 sessies aan waarbij ze samen met jou diep ingaat op de oorsprong van klachten, met het doel om onverwerkte emoties, situaties en patronen bloot te leggen voor duurzame verandering.

Daarnaast biedt Wendy Jordens met Jouw Mojo in Bornem workshops aan waarin deelnemers leren hoe ze zelf de biotensor kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Meer informatie over deze workshops is beschikbaar op de website van Jouw Mojo.

Wendy is zeer toegewijd aan het ondersteunen van haar cliënten op hun pad naar meer welzijn en persoonlijke groei.

Contacteer Wendy Jordens

Kraanbroekweg 9, 2880 Bornem
T 0032478025935
wendy@jouwmojo.be / jouwmojo.be/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom