Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Steven Guiot - Hypnotherapie & Life Coach praktijk

Steven Guiot - Hypnotherapie & Life Coach praktijk

👉 Wie is Steven?
Ik ben Steven, 49 jaar, gehuwd met Jana en samen met Jana ook ouder van Noah en Nina. In mijn hele professionele loopbaan heb ik steeds coachende en leidinggevende functies gehad, en er steeds naar gestreefd om de mensen waarmee ik werkte tot een hoger niveau te tillen. Als eeuwige student en met een gezonde honger naar kennis verdiepte ik me de afgelopen jaren in spiritualiteit, filosofie, natuurlijke geneeswijzen en psychologie. Tijdens de opleiding natuurlijke geneeswijzen trok vooral het hoofdstuk Hypnose mijn aandacht waarna ik dan ook een opleiding tot hypnosetherapeut volgde en met glans vervolmaakte bij Hypnovision België. Met de Hypnose- en Life Coach Praktijk VRIJ als logisch gevolg.

👉 Wat doet Steven?
De opleiding praktische psychologie in combinatie met life coaching maakte het plaatje compleet, wat maakt dat ik nu in staat ben om dankzij hypnose de oorzaak van bepaalde belemmeringen te achterhalen en met gedragstherapie, al dan niet ook versterkt met hypnotische suggesties, affirmaties en ankers, deze belemmeringen weg te werken.

Steven Guiot Hypnotherapie en life coach praktijk 2

🎯 Ben je echter niet into hypnose? Geen nood! Hypnose is geen must om met mij je weg opnieuw te plaveien. Het life coachen of het in kaart brengen van wat je graag anders zou zien, ik help er je graag bij.

🎓 Deze job, is nu mijn lust en mijn leven. Tussen de klanten door of op vrije momenten ben ik alsnog aan het werk met het oog op het verbeteren van mijn technieken, inzichten, methoden. Ik lees, ik schrijf, ik mediteer omdat ik het - heel graag doe - steeds streef naar de meest efficiënte, meest optimale service.

📍 Belangrijk om weten, je kan bij mijn praktijk ook terecht zonder dat je belemmeringen hebt. Je kan ook komen louter ter ontspanning, wellness voor je ziel met de meditatie en hypnose combinatie die ik ontwikkelde tot dit doel.

ℹ️ Je kan voor boekingen of meer informatie steeds terecht op: https://www.ikwordvrij.be

Our prime purpose in this life is to help others. And if you can't help, at least don't hurt them.

Dalai Lama

Contacteer Steven Guiot van Hypnose- en Life Coach Praktijk VRIJ

Zandstraat 119
9200 Dendermonde
T 0477 77 49 90
hypnosetherapie.vrij@gmail.com
https://www.ikwordvrij.be
Specialisatie: Hypnotherapie & Life Coach praktijk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom