Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Nathalie De Jongh

Nathalie De Jongh

Specialisatie: Tarot, vrouwencirkels

Tarot is een oude, mystieke wijsheid die je helpt om je verleden, heden en toekomst te begrijpen. Het leven is een cyclus en in die cyclus zijn er steeds weerkerende collectieve paden en kruispunten. Tarot geeft aan, door middel van picturale weerspiegeling, waar jij je in je cyclus bevindt.

Je kunt bij Nathalie De Jongh van Magic Moments uit Essen (Antwerpen) terecht voor een mini Tarot kaartlegging via WhatsApp of een uitgebreide legging in haar praktijk. Je bepaalt altijd samen de vraagstelling.

De Tarot kaartlegging helpt je de essentie te vinden van wie je op dit moment bent en wat je nodig hebt.

Nathalie De Jongh werkt met de Tarot van de Herstelde Orde.

Reviews

Hanne (2024): ‘Forget everything you thought about Tarot. Nathalie brings it fresh, very down to earth, with sharp insight and practical tools for life. Loved her style.’

Kurt (2024): ‘Bedankt voor de mooie reading. Raar dat je dingen uit die kaarten kan halen die echt spot on zijn. Geen verdoken boodschappen, gewoon zoals de kaarten komen, breng je het verhaal. Zoveel kracht dat ik gekregen heb door deze ontmoeting. De extra’s geven het net die speciale dimensie.’

Vrouwencirkels & dagretraites met Magic Moments

Een Magic Moment is een dagretraite en een magische combinatie tussen een vrouwencirkel, een workshop en coaching die vier keer per jaar wordt georganiseerd in het Antwerpse: elk seizoen krijgt een eigen Magic Moment. In 2025 organiseert Magic Moments een retreat naar het Griekse eiland Corfu.

Contacteer Nathalie De Jongh

Stationsstraat 214, 2910 Essen
T 0032473756708
info@nathaliedejongh.be / magic-moments.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom