Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Laura-Nidhan

Laura-Nidhan

Specialisatie: chakra-experte en transformatiementor

Transformatiementor Laura Nidhan van WEL LICHT (Heesch, Nederland) helpt mensen in hun ontwakingsproces in bewustzijn, licht en levensenergie. Van jongs af aan worden we geïndoctrineerd door de maatschappij, onze opvoeding en door opvoeders en leraren. Ook de ervaringen en gebeurtenissen in dit én in vorige levens hebben ons beïnvloed. Al deze gebeurtenissen hebben onze perceptie en mindset gevormd. Op basis van deze conditioneringen scheppen we onze realiteit.

Maar komen deze conditioneringen overeen met jouw essentie? Als transformatiementor en chakra-experte heeft Laura-Nidhan van WEL LICHT honderden mensen mogen begeleiden. In iedereen ziet ze twee duidelijke overeenkomsten: vastzitten en/of vasthouden aan het vertrouwde. Bang voor het onbekende en tevens verlangend naar meer. Diepere liefde, meer verbinding, dichterbij jezelf en anderen staan, meer passie, meer levenslust, meer verlangen …

Tijdens persoonlijke één-op-één sessies onderzoekt Laura-Nidhan samen met jou de stagnatie en de daaraan gekoppelde negatieve overtuigingen. Jullie helen de energie, zodat alles weer kan beginnen stromen in je leven. Laura’s werk kenmerkt zich als warm, gedragen, veilig, diep en krachtig. Ze is er voor je.

Contacteer Laura-Nidhan

Overakkerseloop 10, 5384 Heesch
T +31 (0)629 443 695
laura@wellicht.nu / www.wellicht.nu/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom